Jeg er en av de som liker å ha klart julegaver litt tidlig. Har allerede spart opp til en shoppingrunde i helgen. Vel, man finner alltid mange fine gaver på coverbrands.no. Eller hvorfor ikke kjøpe en kjempeherlig kose-morgenkåpe og noen deilige sokker i julegave? 

 

1. Hvem ønsker seg ikke myke lepper? Denne lip scruben får du kjøpt på coverbrands. 2. Denne mascaraen har jeg hatt før, funker utrolig bra for de som vil ha naturlig og fine vipper med mascara. 3. Et perfekt sett fra the body shop med jorbærlukt! 4. Denne har jeg selv ønsket meg lenge. En ansiktsmaske fra Be Pure er også en perfekt gave. 5.Lulu's sminkemappe, yess. Denne er superfin!


6. Kosesokker, trenger jeg å si mer? Kjempedeilig å ha om vinteren. 7. Morgenkåpe er jo også kjempedeilig om vinteren? 8. Tangle teezer. Denne hårbørsten regner jeg alle har fått med seg, i så fall er den perfekt. Er det noe jeg hater, så er det børster som ikke får ut floker, det gjør denne! 9. Ja, morgenkåpe, igjen. 


Jeg er en av de som ikke klarer å sitte så mye stille og ikke gjøre noe, rett og slett det å kjede seg. Har også egentlig alltid likt å ordne med bilder, klippe og lime - scrapbooking egentlig. Jeg har laget en om mote, men man kan jo også lage om alt mulig annet. Det er faktisk moro pluss at det er ganske enkelt. Finn frem noen blader, klipp, sett sammen og lim.Hva synes du? Har du laget scrapbook?
Jeg vet ikke helt om jeg kan kalle dette for sang tips, men... Dette er i vertfall de sangene jeg hører på om og om igjen heele tiden. Elsker alle! De fleste er også bedre-humør-sanger, haha♥ Klikk på bildene av sangene for å høre dem.


♥ Vil du ha parfymen til å sitte lenger? Da kan det være lurt å spraye rett etter du har dusjet. Da er porene åpne og parfymen vil sitte mye lenger.

♥ Ta balsam i håret to timer før du dusjer! Dette funker akkurat som en hårkur. Jeg har gjort det før og håret ble kjempemykt.

♥ RENS ansiktet ditt, hver eneste dag. Uansett hva du fjerner sminken med, bør du vaske ansiktet etterpå. Det er masse parfymestoffer i sminkeservietter for eksempel.

♥ Bytt ut godteri med bær! ♥ Vask sminkekostene dine ofte! Koster som du bruker til foundation bør du vaske en til to ganger i uken, mens andre koster en gang i uken.

♥ Ta på en fuktighetskrem etter du har tatt av sminken, før du legger deg og om morgenen. Pass på å finn en til din hud. Jeg har bommet på denne ofte og fått veldig fet hud...

♥ Drikk mye vann! Vann hjelper alltid om du har tørr hud eller lepper. Dessuten skal du egentlig ha 2-3 liter vann hver dag. 

Har dere prøvd ut noen?


♥ Hvis du drømmer om lengre hår kan det hjelpe med B-vitaminer. B-vitaminer hjelper også for hud og negler. Du får kjøpt en pakke med dem på Apoteket.

♥ Det hjelper også å massere hodebunnen i 5 - 10 minutter før du legger deg for lengre hår. Da blir blodet ditt stimulert og håret vil vokse fortere. Ulempen med dette er at du vil klart få fett hår, men da er det bare å vaske det.

♥ Hvis håret ditt er elektrisk, kan det være fordi du har brukt for mye shampo eller balsam i det. 

♥ Om du ikke vil bruke så mye penger på en dyr hårkur kan du for ta balsam i håret to timer før du dusjer. Dette har jeg aldri prøvd før, men det er mange som sier at det funker bra. 

♥ Ikke rett eller krøll håret ditt for ofte. Det siser seg selv at hvis du gjør det blir det fortere slitt. Hvis du skal rette eller krølle håret burde du bruke varmebeskyttende hår spray eller noe lignende.

♥ Det å dusje håret for ofte gjør også håret slitt, prøv å la det gå i hvertfall en dag mellom hver gang du vasker håret.

♥ Etter du har dusja kan du skylle håret ditt med kaldt vann. Det skal gjøre at håret blir skinnende og friskt.

 

♥ Ta alltid på fuktighetskrem etter du har tatt av sminken for å unngå tørr hud. Hvis du bruker sminkeservietter er det lurt å skylle ansiktet etter du har brukt de og så ta på fuktighetskrem. Det er veldig mange parfymestoffer og ting i serviettene som ikke er bra.

♥ Vask sminkekostene dine ofte! Det ligger så mange bakterier i kostene som vi ikke ser og som ikke er bra. Jeg prøver å vaske kostene mine en gang i uken. 

♥ ALDRI klem kviser før de er gule. Dette kjenner alle til... Om du klemmer dem før kan det komme stygge arr eller rødheter.

♥ Rens ansiktet ditt, hver eneste dag. Jeg vet det er slitsomt, men det er det som må til. Jeg bruker Proactiv og er super fornøyd. Vil anbefale den til alle sammen.

♥ Huden trenger fuktighet, så drikk vann! Selvfølgelig er vann bra. Vann hjelper mot tørrhet. Om du er tørr på leppene feks, drikk vann.

♥ Gå uten sminke så mye som mulig. Porene dine trenger å "puste". Her er ikke jeg flink. Føler meg bare grusom uten sminke, men prøver fordet. 
 

Jeg har skrevet disse før, men det er en stund siden nå. Håper alle fikk seg noen nye tips :)
Hallo,

Det er veldig lenge siden jeg har hørt noen ordentlige bra sanger. Har ikke vært så mye bra i det siste, men tenkte jeg allikevel kunne ha et innlegg med noen av sangene jeg har høt på i den siste tiden, repat og repat. 

 


 

 

 


 

Hva synes du? Har du hørt dem?
♥ Om du sliter med kviser eller ren hud kan komme av maten du spiser. Spis heller sunn og næringsrik mat isteden for ferdig mat.

♥ Vask sminkekostene dine hver uke! Det er kjempeviktig å ha rene koster. Det er så mange baktierier som legger seg inni kostene som vi ikke tenker over.

♥ Ikke ta deg så mye på ansiktet. Det er sånn man ikke tenker over som for ekspempel når man sitter på skolen og lener seg på handa for å se på tavla. Ja, det er mange tilfeller man ikke tenker over. Det er alltid mange bakterier på handa så prøv å unngå å ta så mye i ansiktet.♥ Om du bruer sminkeservietter kan det vre viktig at du vasker ansiktet med vann før du tar på en krem. Jeg gjør dette, hver kveld.

♥ Det er både bra for håret og huden hvis du skyller deg etter du har dusjet. 

♥ Tannkrem. Om du tar litt tannkrem på kvisene dine og har den på i ca 10-15 minutter skal kvisene ha tørket litt ut. 

♥ Drikk vann! 
♥ Hallo,

I dag ville jeg virkelig ikke op av senga for og dra på skolen. I tillegg er det mandag. Jeg vet at det ikke bare jeg som ikke liker mandager. Såå, da jeg kom hjem, bestemte jeg meg for at jeg måtte gjøre dagen litte grann bedre. Måtte selvfølgelig ta frem kakao, kjeks og Gossip Girl. Så nå, sitter jeg egentlig bare og slapper av. Etterpå tenkte jeg og gå for å ta sol, er ikke lenge før ballet eller Berlin turen med klassen, også jeg som blir så "fort" brun...Har dere noen planer for dagen?
♥ Har du noen gang fått striper eller merker etter selvbruningen? Det kan faktisk hjelpe med bakepulver og en svamp for å skrubbe det vekk. Jeg har aldri prøvd dette, men flere sier at det funker.

♥ Gå uten sminke så mye som mulig. Da får huden din 'puste'. Jeg prøver å ha en dag i uken hvor jeg ikke bruker noe sminke, som for eksempel på søndager, hva skal man gjøre på en dag som det?

♥ Om du vil ha lengre hår hjelper det å spise B - vitaminer. B - vitaminer hjelper også for hud og negler og du får kjøpt dem på Apoteket blandt annet.

♥ Om du vil ha lengre hår kan du også massere hodebunnen din i 5 - 10 minutter hver dag. Da blir blodet ditt stimulert og håret ditt vil vokse fortere. Ulempen med dette er at du kanskje kan få fett hår, men da er det bare å dusje.♥ Hvis du tar ferske potetskiver på urenheter på huden skal kvisene tørke og forsvinne etterhvert.

♥ Drikk vann! Drikk gjerne 2-3 liter vann hver dag. Huden din trenger fuktighet. Jeg har selv ike vært noe flink til å drikke vann, men nå i det siste har jeg blitt mye bedre og det hjelper :)

♥ Om du vil få frem kinnbenene kan det være lurt å ta en sminkekost eller en blyant og holde den fra munnviken til toppen av øret. Det er der du holder kosten du skal legge sminken.

♥ Hvis håret ditt er elektrisk kan det være fordi du har brukt for mye shampo eller balsam i det.
♥ Vil du ha parfymen til å sitte lenger? Spray rett etter du har dusjet, da er porene åpne og parfymen setter seg lettere på huden.

♥ Om du tar balsam i håret to timer før du dusjer, funker det som en hårkur. Har aldri prøvd det selv, men mange sier det. Kan jo være kjekt hvis du ikke vil bruke så mye penger på en dyr kur. 

♥ Etter du er ferdig dusjet, skyll gjerne håret ditt  i kaldt vann, det skal gjøre håret mere friskt og skinnende.

♥ Om du vil spare håret ditt langt, burde du ikke dusje håret ditt så ofte, det sliter på håret. Jeg dusjer mitt annenhver dag.

♥ Ikke rett eller krøll håret hver dag eller ofte med rettetang eller krølltang. Selvfølgelig sliter det på håret. Om du skal ente rette eller krølle håret ditt burde du bruke en varmebeskyttende spray eller noe lignende.♥ ALDRI klem kviser før de er gule. Om du klemmer de før de er gule, kan det bli stygge enten arr eller rødheter.

♥ Det kan være lurt å legge for eksempel litt pudder bak øret, om du skal ha håret opp. Bak øret blir man ikke brun, det er faktisk det lyseste stedet på kroppen sier de.

♥ Rens, rens, rens ansiktet ditt! Helst hver morgen og kveld. Jeg bruker Proactiv hver eneste morgen og kveld. Før brukte jeg ingenting, ikke engang fuktighetskrem og da endte jeg opp med tørr hud.

♥ Vask sminkekostene dine ofte for å prøve å unngå uren hud. Dette har faktsik hjulpet meg mye. Jeg prøver å vaske kostene mine en gang i uken eller da jeg ikke har noe å gjøre. Det er så mange bakterier  om ligger  i spesielt foundation kosten som man ikke ser.

♥ Ta på en fuktighetskrem etter du har tatt av sminken for å unngå blandt annet tørr hud. 

 


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits