Bukse - dr.denim     Sko - H&M     Skjerf - Acne     Jakke - ??     Veske - Cubus     Topp - Carlings     Solbriller - New Yorker

 


Genser - Ambiance
Skjerf - Acne
Bukse - dr. denim
Sko - Vans 
ANTREKK 1

 

 

Solbriller - random butikk i Stockholm
Leppestift - Chanel (Rouge allure velvet 43)
Topp - BikBok
Shorts - Vero Moda
Sko - H&M
Veske - H&M
Neglelakk - Cubus

 


 
ANTREKK 2

 

 

Genser\topp - BikBok
Shorts - Vero Moda
Vekse - Vero Moda
 Solbriller - random butikk i Stockholm
Neglelakk - Cubus

 

 

Sko - H&M     Bukse - Carlings     Veske - H&M     Genser - ??     Solbriler - New Yorker

 

 

 

 

Fikk panikk da jeg våknet i dag, trodde vi hadde skole. Men nei, vi har fri og hjemmeoppgaver isteden ♥♥♥ LANGHELG. Akkurat det jeg trengte. Er så sykt skolelei, og jeg er vel ikke den eneste? Nå er det heldigvis snart sommer.

 

 
I dag har vi brukt hele skoledagen på å ta bilder og redigere, utrolig morsomt. Elsker sånne dager. Ina, Maria og jeg tok en tur til byen på cafe før vi gikk til den koseligste gaten Snipetorp for å ta bilder.
 

 Jakke, skjerf, høyhalset topp - Bikbok
Bukse - dr,Denim
Sko - Converse
 Skjorte - Carlings

 


meg, Ina og Maria ♥
\\ skinnjakke fra riverisland.com \\ bukse fra stellamccartney.com \\ t-shirt fra johnlewis.com \\ bag fra scotch-soda.com \\ solbriller fra mango.com \\ skjerf fra acne \\ matt neglelakk fra bobbi brown \\ klokke fra marc jacobs (the slim MBM3315) \\ skinnsko fra vans \\
I går kom vi på skolen og var klare til å bli trukket opp til matte eksamen, meeen heldigvis ble det ikke meg!! Derfor, har vi som ikke kom opp fått friiii ♥ Ble overlykkelig da jeg fikk vite at jeg ikke var en av de 8 som kom opp. Da ble det å feire med wok mat i går med jentene. 

I dag skal jeg utnytte fridagen så mye som mulig, trengte disse dagene jaa. Uansett, dagens antrekk...

Jakke, skjerf, topp og skjorte fra BikBok ---- Bukse fra dr.Denim --- Sko, converse
Endelig er dagen her, julaften♥ Har gledet meg kjempemye til maten, desserten og ikke minst gavene! Det har gått så sykt fort. Om bare noen få dager er vi i 2015 også.Åh, ble såå glad da jeg fikk denne herlige jumpsuiten i posten i går. Hadde virkelig ikke trodd at den skulle komme før jul. Suuper fornøyd med den. Bestilte den på asos.com. Skoene kjøpte jeg i en random butikk i Cypros for lenge siden og smykket er fra BikBok. 
Uansett, håper alle får en fantastisk feiring og koser seg masse i kveld! GOD JUL ♥
Black all over, haha
Jakke - New Yorker  \  Genser - ?   \  Bukse - dr.denim, Carlings  \  Solbriller - random butikk i Stockholm  \  Skjerf - H&M
#1

 

 

#2Hvem likte dere best?. Levis skjorte . dr,Denim bukse . Acne Sweatshirt . Converse sko . 
Genser, BikBok  -  Skjorte, ?  -  Bukse, dr.denim  -  Veske, H&M  -  Sko, converse
Som sagt, elsker jeg høsten. Og det aller beste er klærne, sååå mye fint i alle butikkene! Satte også sammen noen antrekk for å se :)

 


Jakke, Gina Tricot  -  Genser, BikBok  -  Skjerf, BikBok  -  Bukse, Super Flex (BikBok)


 


Jakke, BikBok  -  Topp, BikBok  -  Sko, Nike Air Force  -  Bukse, Super Flex (BikBok)

 


Jakke, Gina Tricot  -  Genser, BikBok  -  Sko, Nike Air Force  -  Bukse, Super flex (BikBok)
Jakke, Gina Tricot  - T-skjorte, Gina Tricot  -  Sko, Nike Air Force  -  Bukse, Super Flex (BikBok)

Hva synes du?


Cardigan, Gina   -   Topp, New Yorker   -   Skjerf, Gina   -   Bukse, dr.denim   -   Sko, Converse


Nå har jeg endelig fått på meg joggebuksa og satt meg ned. Sitter med leksene ved siden av meg, matte, media matte. G r u s o m t. Ellers er jeg egentlig ganske sliten. Hadde kjøretime i dag også, og vet ikke helt hva jeg skal si, det gikk ikke helt bra tror jeg? haha...
Antrekket - jeg e l s k e r cardiganen. Den er dødsfin nå på høsten også! Denne er fra Acne.  Toppen er en helt basic og vanlig svart topp fra Cubus. Skjerfet er fra Gina, har vist det på bloggen før også. Buksa? Jepp, dr.denim. Hva synes du om antrekket?Som jeg har skrevet før så elsker jeg høstklærne. Cardigans eller store og deilige gensere, skjerf, ahh. Elsker det. 
Cardiganen og skjerfet har jeg vist før, begge er fra Gina. Buksa er selvfølgelig fra Carlings - jepp, dr.Denim. Toppen er fra BikBok og har er kjempefin bak! Elsker åpne rygger på topper. Solbrillene er fra en random, liten butikk på tivoli i Stockholm, haha, synes de er dødskule. Hoola solpudderet, trenger jeg å si mer? Jeg bruker det hver eneste dag, kjempefornøyd med det. Hvit neglelakk passer jo til alt og dette antrekket. Klokka har jeg fått av mamma faktisk. Hun fikk den til konfirmasjonen hennes så nå fikk jeg den. Den er fra Zeiko.

Hva synes du?Bukse fra dr.denim // Skjorte fra ?? // T - skjorte fra Zara // Skinnjakke fra H&M // 

Gjett hvem som besto teoriprøven på lett motorsykkel i dag? Jeg! Åh, er så glad for at det er ute av verden nå, haha. Trodde virkelig aldri jeg skulle klare den. Nå er det bare oppkjøring igjen før jeg jeg har lappen (!!)  
Kjole - BikBok
Skjorte - ?
Solbriller - Carlings T - skjorte - Zara    Shorts - BikBok    Veske - H&M   Solbriller - ? 

Jajaja, etterveksten skal bort snart, haha en stund siden nå. Suuper fornøyd med t-skjorten. Kjøpte den da jeg var i Oslo nå sist på Zara. Og det verste var at jeg glemte posen med denne i på Joe and the Juice! Kom ikke på det før vi hadde i sittet i slottsparken en stund, takk guud at de tok vare på den, haha
I går fikk jeg opp en del av skapet som jeg skrev i det forrige innlegget. Men selvfølgelig har ikke hele skapet kommet (altså vi mangler halve skapet), så jeg viser ikke bilde heelt enda :))

Hva synes du om antrekket?
Har faktisk ikke tenkt over at det er August allerede!! Har så vidt merket at det er ferie, tiden går så sykt fort. Nå er det bare 9 dager igjen til skolestart, og jeg kunne ikke gruet meg mer, alt blir nytt. Det blir noe helt annet med videregående. Det å starte helt på nytt gleder jeg meg til, det har jeg gjort hele tiden. I tillegg skal jeg gå på Media & Kommunikasjon, som er den eneste linjen jeg kunne passet til. Gleder meg kjempe til foto og redigeringer.

Anyways, i dag tok jeg og Ina en bytur til Porsgrunn, kjøpte slush og shaveis og vindus-shoppet litt, haha. Kjempekoselig tur♥

 

 


T-skjorte fra Zara - Skjorte fra ? - Shorts fra BikBok - Klokke fra seiko - Bag fra h&m - Sko, Converse

 


Topp fra Monkey - Smykke fra BikBok - Bukse, dr denim fra carlings - Sko, converse - Veske fra H&M
Endelig tilbake! Har nesten akkurat kommer meg hjem. Været har vært så sykt bra i dag, våknet til at det nesten var for varmt. Ble til at jeg og Ina satte oss INN i sta på grunn av varmen, haha.
Har vært en uke hos mamma, jepp, i Siljan. Siden været ikke var så bra tidligere, var det ikke mye å gjøre nei, men uansett var det koselig. Brukte egentlig ganske mye av tiden på å øve til teorien, også har jeg hatt en kjøretime som gikk faktisk ganske bra. Teorien tok jeg i dag og kan ikke si meg spesielt fornøyd. Hørte at folk sa "YESS!" rundt meg og utrolig kjipt at jeg ikke skulle bestå. Vel, må vell bare prøve igjen.


Jumpsuit fra BikBok, Belte fra H&M, Skjorte fra Carlings

Nå gleder jeg meg til i morgen. Drar endelig til Stockholm igjen!! Sist var i fjor vinter og det ble bare et par dager. Denne gangen, en hel uke. Har hørt at det mye finere i Stockholm om sommeren enn som om vinteren. 

Hva synes dere? Hvilken likte dere best?
Hva synes du om antrekket?


Hva synes du? 

 
Hva synes du?
ååh, er så deilig at det er sol og varmt utee! Har vært så dårlig vær de siste ukene også kommer det plutselig fint vær. OG det betyr converse og solbriller, æhh.. På skolen i dag ble vi også sittende ute i sola fordi det var så varmt, nå er det ikke lenge til sommer :D 

I morgen blir det nok null blogging etter som det først er kurs, dans og overnatting på skolen. Høres kjedelig ut? Jeg tror det kan bli moro jeg. Vi skulle visst bestille pizza, ha med godteri og se film, så det blir koselig♥
Cardigan og Singlet, BikBok // Bukse, dr.denim // Skjerf, New Yorker // Sko, Converse // Sobriller, CarlingsGenser - BikBok \\ Kjede - BikBok \\ Bukse - dr. Denim \\ Jakke - ?

 
 
Genser - ? \\ Bukse - Gina Tricot \\ Smykke - Bik Bok \\ Jakke - ?

Hei!

Nå har det kommet såå mye snø her i Skien. Var derfor kjempekaldt og stå ute å ta bilder så de ble ikke så bra. Vet også at jeg ikke har vært så flink i det siste når det gjelder bloggingen, og må fortsatt skyldde på skole (haha). Vet at jeg skjerpe meg, men har også null idè om hva jeg egentlig kan blogge om. Men, en ting er sikkert, og det er at jeg skal bli flinkere :)


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits