JANUAR

 


mange kosekvelder...


....hytteturer


og gossip girl kvelder♥

 

FEBRUAR


ble også mye serie - kos denne måneden også..


karneval for å samle inn penger til Berlin...


...kooselige besøk


...valentines date med jentene ♥


surprise party for Helene som endelig ble 16!!

 
hytteturer i vinterferien♥


Ballet! Åå som jeg savner denne kvelden♥

 

MARS


bursdagsfeiring for Tone som ble 16!!


Nok et surpriseparty. Denne kvelden for Emilie!!

 

APRIL

Berlin 2014
Berlin turen, åå. Kommer aldri til å glemme denne turen.


Overrasket Ina med en koselig jentekveld ute på verandaen♥♥

 

MAI


oslooo med jentene ♥ 


suuper 17. Mai feiring


savner såå de sene jentekveldene vi hadde ♥♥
Kan starte med å si at jeg hadde en kjempekoselig kveld i går, og håper alle andre hadde det også! Koste meg masse med familien, maten, desserten og ikke minst pakkene. Våknet i dag med alle gavene liggende utover hele rommet, suuper fonrøyd med alle sammen.

Ah, om bare noen få dager til er det nyttårsaften og vi er i 2015!! Tiden går så utrolig fort. Føles nesten ut som om det var en uke siden vi startet på skolen igjen. 2014 har vært et nokså bra år, både oppturer og nedturer, men sånn er det. Uansett var det ganske lenge siden jeg har hatt video her på bloggen og tenkte det absolutt var på tide. Derfor, ble dette en liiten oppsummering av året, men tenkte også å oppsummere i bilder senere.

Husk å sette på 1080p for myyyye bedre kvalitet - håper dere liker videoen!
Endelig er dagen her, julaften♥ Har gledet meg kjempemye til maten, desserten og ikke minst gavene! Det har gått så sykt fort. Om bare noen få dager er vi i 2015 også.Åh, ble såå glad da jeg fikk denne herlige jumpsuiten i posten i går. Hadde virkelig ikke trodd at den skulle komme før jul. Suuper fornøyd med den. Bestilte den på asos.com. Skoene kjøpte jeg i en random butikk i Cypros for lenge siden og smykket er fra BikBok. 
Uansett, håper alle får en fantastisk feiring og koser seg masse i kveld! GOD JUL ♥
I går var vi alle media jentene ute og spiste på Jonas B. Utrolig koselig å være samlet alle sammen for å spise. Jeg bestilte selvfølgelig Club sandwich, utrolig godt!


Katrine, Julie, Martine - Emma, Aurora, Isabella, Maria og meg ♥


Fiine Aurora og Isabella 

Merker at det er jul nå ja. Føler at det er bare jeg som har julestemning her. Mer snø hadde jo vært koselig da... ja,ja... Er jeg den eneste med julestemning?
Black all over, haha
Jakke - New Yorker  \  Genser - ?   \  Bukse - dr.denim, Carlings  \  Solbriller - random butikk i Stockholm  \  Skjerf - H&M
Se min profil >her<
.. jepp, jeg var hos frisøren for noen dager siden. Har blitt så lei av de blonde stripene i håret, samtidig som jeg vil beholde den blonde fargen såå derfor ble det en blanding - ombe. 

Vel, stor forskjell ble det ikke akkurat, men føler det ble mye mer naturlig.
Ellers lurer jeg på om jeg er den eneste som ikke har julestemning? Ah, vi er litt over en uke til julaften og det er null snø her. Får trøste med litt julemusikk og julepynt.  
#1

 

 

#2Hvem likte dere best?
Det er første desember i dag! Tiden går så utrolig fort. Føles ikke lenge siden vi startet på videregående.I dag hadde vi også hospitanter hos oss på Media linja, såå dagen har egentlig vært ganske slapp i tillegg til at vi sluttet tidlig ♥♥

Ellers gleder jeg meg kjempemasse til jul, og jeg er vel ikke den eneste? Startet så vidt med julepynten i dag. Julegaver, hmh, alltid sent ute med dem... Har allerede laget jule-liste på spotify, herlig med julestemning.

 

Jeg har ikke nevnt at jeg har fått meg vscocam? Merket at alle fikk det, hvorfor ikke jeg? haha. Trykk på bildet under for å se profilen min :)))

idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits