JANUAR

Var ikke så aktiv på bloggen i starten av året, men...


Nyttårsaften til 2013


Var veldig opptatt av å ta bilder

FEBRUARHadde mange kosekvelder med ansiktsmaske og boblebad med venner


Hyttetur til Gautefall 

MARS \ APRIL

Skjedde ikke stort i Mars, men siste dagen dro vi til Kypros!


Savner den turen såå mye!Var på VERDENS BESTE konsert den 17 April med Ina Marie♥

MAI


I begynnelsen av Mai ble jeg konfirmert, endelig!


Sommeren begynte å komme 


Birthday girl 

JUNI


Fine kvelder med venninner♥


VG LISTA i Oslo

JULI


Turer til Kragerø og hyttetur til Ina Marie ♥


Tok masse bilder

Hei

I dag har jeg bare sittet hjemme, heele dagen. Bestemte meg til slutt for å prøve meg på en opskrift til Cakepops, har alltid hatt lyst til å lage sånne. Men så hadde vi ikke sånne pinner til å ha kulene på, så jeg gjorde dem litt større uten pinner. 

Det du trenger er:

- en sjokoladekake 
- sjokoladekrem
- smeltet sjokolade 
- (om du vil, pynt)

♥ Det første du gjør er å lage sjokoladekaken. Du kan også halvere kaken, ellers kommer det til å bli en del kake igjen.

Sjokoladekrem:

- 75 g romtemperert smør
- 3 ss kakao
- 200 g melis
- 150 g philadelphia kremost naturell1) Pisk smør, kremost og melis sammen.
2) Ha i kakaopulveret.
3) Pisk alt sammen til en luftig krem. 

♥ Det andre du gjør er å smuldre sjokoladekaken og deretter blande kremen i kaken som er smuldret. Bland dette sammen til en tykk deig som er tykk nok til å rulle kuler av.
♥ Så ruller du sammen små eller store kuler og legger dem sammen i en form. Det er nå du egentlig skal sette inn pinner i dem, men jeg bare satte sem i fryseren etterpå. Sett dem i fryseren i 30 minutter.

 

♥ Til slutt kan du enten smelte kokesjokolade eller hvit sjokolade, bare det er sjokolade. Du kan dyppe dem eller bare legge litt sjokolade på toppen av dem om du vil. Jeg tok litt sjokolade på toppen av hver. Vent til sjokoladen stivner før servering. Du kan også ha pynt på dem om du vil det.Har du laget sånne før?
\\ bilder er fra weheartit


Meg og helene da hun kom på besøk tidligere \\ Instagram selfie på Julaften :)) \\ Bare Minerals pakke\sett, såå mye fint i den!


Juletreet våres på Julaften \\ Måtte bare ha dette med, var jo på kino i går ♥ ♥ \\ Selfie i dag, på vei til mamma

Hei!

Våknet opp sent i dag, såå deilig etter en lang, men hyggelig kveld med familien i går. Selvom vi ikke var så mange ble det allikevel kjempekoselig. God mat, fine pakker og deilig dessert var det også♥ 
Da jeg våknet lå alle gavene rundt om i hele den andre senga mi. Ble så fornøys med dem alle! 

I dag var jeg på Justin Bieber's Believe Movie på kino og en ting kan jeg si, den er dødsbra! Satt der med tårer i øynene. Husker jeg dro på premieren til Never say Never, så lenge siden...  Hvis du synes Never say Never er bra, kan du glede deg til Believe movie, den er bare enda bedre.

Har du sett believe?
♥ Vil du ha parfymen til å sitte lenger? Spray rett etter du har dusjet, da er porene åpne og parfymen setter seg lettere på huden.

♥ Om du tar balsam i håret to timer før du dusjer, funker det som en hårkur. Har aldri prøvd det selv, men mange sier det. Kan jo være kjekt hvis du ikke vil bruke så mye penger på en dyr kur. 

♥ Etter du er ferdig dusjet, skyll gjerne håret ditt  i kaldt vann, det skal gjøre håret mere friskt og skinnende.

♥ Om du vil spare håret ditt langt, burde du ikke dusje håret ditt så ofte, det sliter på håret. Jeg dusjer mitt annenhver dag.

♥ Ikke rett eller krøll håret hver dag eller ofte med rettetang eller krølltang. Selvfølgelig sliter det på håret. Om du skal ente rette eller krølle håret ditt burde du bruke en varmebeskyttende spray eller noe lignende.♥ ALDRI klem kviser før de er gule. Om du klemmer de før de er gule, kan det bli stygge enten arr eller rødheter.

♥ Det kan være lurt å legge for eksempel litt pudder bak øret, om du skal ha håret opp. Bak øret blir man ikke brun, det er faktisk det lyseste stedet på kroppen sier de.

♥ Rens, rens, rens ansiktet ditt! Helst hver morgen og kveld. Jeg bruker Proactiv hver eneste morgen og kveld. Før brukte jeg ingenting, ikke engang fuktighetskrem og da endte jeg opp med tørr hud.

♥ Vask sminkekostene dine ofte for å prøve å unngå uren hud. Dette har faktsik hjulpet meg mye. Jeg prøver å vaske kostene mine en gang i uken eller da jeg ikke har noe å gjøre. Det er så mange bakterier  om ligger  i spesielt foundation kosten som man ikke ser.

♥ Ta på en fuktighetskrem etter du har tatt av sminken for å unngå blandt annet tørr hud. 

 


Ja, dette er looken min på Julaften, i morgen. Dette er forresten kjolen jeg bestilte fra nelly for en stund siden også. Skal selvfølgelig sminke meg litt ekstra ogsånt også, men orket ikke å smink meg sånn i dag..

I dag sto jeg faktisk opp seint. Egentlig litt sykt til å være meg. Har alltid pleid å være oppe til sånn åtte-ni tiden i helgene, haha.  Pappa satt også opp juletreet i dag, åå, ble så fint da vi pyntet det♥ Nå som det ikke er snø ute på julaften, blir det litt ekstra med pynt inne også. Har bestemt meg for å ikke gjøre noe resten av dagen. 
Gleder meg kjempe til dagen i morgen. Blir god middag oog dessert med familien, ikke minst blir det pakker også ( :D ). 
 
Hei!

Først må jeg bare si unskyld for dårlig blogging i det siste. Har ikke akkurat vært så mye spennende for tiden. Har noen ideer for hva jeg kan blogge om fremover nå så..
På fredag var det siste skoledag, åå, føles så deilig med ferie! Slappet av heele dagen, orket ikke tenke på noe annet enn at vi faktisk hadde fått ferie. Tenk at om bare 3 dager er det Julaften også. Synes tiden går altfor fort...
I dag var jeg bare en tur på Herkules for å kjøpe et par julegaver, har aldri vært så sent ute med dem som i år ( :S ) Skal prøve å bli ferdig i morgen da, eller, jeg bli ferdig i morgen, heh 


I kveld har jeg fått koselig besøk av Helene. Hun kom på døra med godteri og film, kjempekoos♥ 

Er det noe du har lyst at jeg skal blogge om?
Hei!

I går var det en uke til jul, wæ. Er enda ikke helt ferdig med julegaver. Får vell dra en tur til byen i løpet av helga. GUUD, hvor deilig skal det ikke bli med ferie? Er bare i morgen igjen, kjenner jeg virkelig trenger en feire nå, helst lang. Ferien varer i to uker så jeg tror nok jeg skal klare å slappe av før neste slitsome halvår. Bildet over er gammelt for i dag har det ikke vært sol ute. Kom hjem helt klissvåt i dag, har regna såå mye. I tillegg har vi hatt idrettsdag i vollyball. Trenger jeg å si mer? haha, neiida, vi vant faktisk en kamp. *stolte*
Hei!

Det var kjempemange fine bloggere som hadde meldt seg på linkerunden jeg hadde, men desverre ble det bare to stykker denne gangen. Kanskje jeg skal begynne å ha linkerunde litt oftere enn bare noen få ganger i året? Jeg synes et i hvertfall er morsomt å få mange som melder seg på :)

Vinnerene er...


♥ Silje Marie - http://siljemg.blogg.no/ ♥


♥ Benedikte - http://etsirkus.blogg.no/ ♥

Gratulerer!
Nyttårsaften - Gleder meg så til nytt år. "Dette året her har vært et dritt år", er det mange som sier hvert eneste år, men dette har seriøst vært et drittår. Som de sier, nytt år og nye muligheter! Ser også frem til å spise masse god mat og kose meg ordentlig :)Skoleballet - Ja, jeg skal på skoleball i slutten av Februar, gleder meg kjempemye! En dag hvor man kan stelle seg ordentlig og pynte seg med stoor fin prinsesse kjole, åå. Blir så gøy.


Bilde helt til venstre er kjolen min♥
 

Believe Movie - Om bare noen få dager skal jeg med noen andre venninner på Justins nye film BELIEVE. åå, som jeg gleder meg! Husker det som om det var i går jeg dro på Never say Never.


Bildet i midten er tatt av meg (!!)

Ina Marie er ute å rir på hest på fredag på skolen // Helgens store skoleoppgave, endelig ferdig! // Goode pepperkaker, kjempefint pyntet, hah


 Lørdags koos hjemme // Instagram bildet, go kakao og kjeks med makroner ♥ // Gossip Girl er noe jeg ikke går glipp av hver kveld, elsker det!

Hei dere!

Har helt glemt å fortelle dere at jeg har fått tak i billetter til premieren til Believe Movie, eller Katrine har fått tak i vell. Gleder meg kjempemasse! Også er filmen første juledag, altså dagen etter julaften. Husker det som om det  var i går jeg dro på Never say Never på premiere, haha. De fleste har vell hørt at Miley kommer til Norge? Er så misunnelig på dere som skal på konserten og har billetter, har kjempelyst selv! Får se etterhvert o det blir noe :))

I dag starter vi dagen på skolen litt senere enn vi pleier. Vi skulle nemlig ha gym, men i en stall. Vi skulle selvfølgelig ri. Jeg har faktisk ridd i mange år, men sluttet da jeg ble 13, ble for mye... Var i hvertfall morro å sette seg på hesteryggen igjen å ri litt :) Ellers dro vi hjem også tidligere, deilig å starte helgen litt tidlig på en fredag også. Nei, må vell gjøre litt skole i helgen tenker jeg, men heldigvis er det siste før ferie! Skal dere noe spesielt i helgen?

Kjede BikBok Bukse dr. denim Genser BikBok Skjerf Acne

Vil ikke akkurat si at antrekket var så veldig spennende, men bilder ble i det i hvertfall. 
Skoledagen gikk som vanlig i dag også. Dro rett derfra og til byen for å dra på dansinga. Er lenge siden jeg har vært der, i hvertfall føles det sånn, selvom det bare er 2 ganger. Nå er det bare neste gang og så er det ferie. Er heller ikke lenge før ferien på skolen starter heller, også juleferien i tillegg! Kjenner jeg trenger ferie nå. Har vært for mye skole og arbeid de siste ukene nå, altfor mye. åå, skal bli såå deilig det.

HUSK LINKERUNDE HEER AVSLUTTES PÅ LØRDAG


 Cardigan
h&m - Skjorte Gina Tricot - Bukse dr. denim

Ikke glem linkerunden HER!

 Da er det en stund siden sist linkerunde og tenkte å kjøre i gang en rude til. Jeg ser hvem som har best innhold, fine bilder og ryddig design og trekker opp til 2 vinnere. Skal se om jeg avslutter runden i morgen ellernoe. Om DU vil melde deg på og være med i linkerunden må du:
- Skive at du er med.
- Skrive bloggnavnet ditt i kommentarfeltet.

Lykke til!

 
Hei

Nå har det kommet masse snø her i Skien. Våknet opp i dag til at det snødde ute til morgenen i dag også. Var kaldt ute også, men jeg syntes heller det er bedre med snø og kaldt enn kaldt og ikke snø. Er så koselig når snøen har kommet! Nå sitter jeg med kakao og teppe foran peisen, mmm. Meeen, vi har prøve i morgen igjen. Tanken på lekser ødelegger stemningen helt, ouff...

 
Hei!

Tenkte kanskje å ha noen innlegg som dette inni mellom hvor jeg viser de siste bildene som jeg har tatt på mobilen :) Hva synes du?


På vei hjem tidlig fra skolen for å møte lillebror♥ // Aller beste kjeksen jeg har smakt, med makroner påå // Med lille Casper på fanget♥ 


Kosekveld hos helene og smoothie på Fredag // Gooo' mat og film med jentene samme kveld // Samme kveld med jordbær smoothie

 
Satt meg ned i stad for å bestille denne kjolen fra nelly. Jeg synes den er kjempefin og passer perfekt til anledninger som for eksempel julaften. Bestilte den i x - small >HER< 
Hva synes du?
Hei!

I dag fikk vi endelig besøk av lillebror igjen. Kjempekoselig å se han igjen også! Bestilte pizza og slappet av før han nesten akkurat måtte dra. Gleder meg allerde til neste gang vi skal få se han igjen :)


♥♥♥
Hei ♥

Er så kjedelig sanger nå for tiden. Synes liksom ikke det har kommet noe nytt, så jeg ble sittende på youtube og kom over verdens fineste sang. Selvfølgelig er det en cover, og jeg elsker den! Den går på repat og repat hele tiden, ehhe. Anbefales å høre...

 
Hei dere!

Våknet opp i dag og så på kalenderen. Det er første desember i dag! Tiden har gått såå fort. Tenk at det er Desember allerede og 24 dager igjen til julaften! For meg føles det ut som vi akkurat startet på skolen igjen etter sommeren. Vel, det gjør meg ingenting for Desember må være den beste tiden på året. Elsker jula. 

Startet dagen i dag med noen Gossip Girl episoder igjen og en goo' frokost. Sitter fortsatt i joggebukse og hettegenser og slapper av♥ Senere i dag skal jeg med Emilie, kanskje en tur på tullis cafe? 
Bildene under er forresten tatt av meg:) 
I går samlet jeg meg litt godteri og cola og satt koste meg med episoder fra Gossip Girl, guud å spennende det blir for tiden, hehe.. 


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits