I går var jeg i bursdag til Isabella som endelig ble 16! Var utrolig gøy med great gatsby tema også. Glitter, perler, hodeplagg og stjerneskudd.


Isabella og meg♥


 

Zara

 


Monki. ♥Verdens herligste jakke♥

 


Brandy Melville

Hva synes du om innkjøpene?
Nå har jeg akkurat kommet meg hjem etter en laang dag. Startet med å stå opp seks i dag for å dra til Oslo i dag. Åå, så koselig det var♥ Jeg, Ina og Emilie kjøpte oss kakao og gikk rundt i byen, slappet av.Planen var også å kjøpe julegaver, meeen, ble heller til at jeg brukte alle pengene på meg selv, haha. *fornøyd*
Etter Oslo, var det innflytningskveld hos Silje. Kjempekos å se jentene igjen, blir alt for lenge mellom hver gang. Nå skal jeg legge meg, dødssliten og trøtt. Heldigvis er det søndag i morgen, og jeg har ingen planer! Herlig å bare kunne slappe av en dag også :)
Jeg er en av de som liker å ha klart julegaver litt tidlig. Har allerede spart opp til en shoppingrunde i helgen. Vel, man finner alltid mange fine gaver på coverbrands.no. Eller hvorfor ikke kjøpe en kjempeherlig kose-morgenkåpe og noen deilige sokker i julegave? 

 

1. Hvem ønsker seg ikke myke lepper? Denne lip scruben får du kjøpt på coverbrands. 2. Denne mascaraen har jeg hatt før, funker utrolig bra for de som vil ha naturlig og fine vipper med mascara. 3. Et perfekt sett fra the body shop med jorbærlukt! 4. Denne har jeg selv ønsket meg lenge. En ansiktsmaske fra Be Pure er også en perfekt gave. 5.Lulu's sminkemappe, yess. Denne er superfin!


6. Kosesokker, trenger jeg å si mer? Kjempedeilig å ha om vinteren. 7. Morgenkåpe er jo også kjempedeilig om vinteren? 8. Tangle teezer. Denne hårbørsten regner jeg alle har fått med seg, i så fall er den perfekt. Er det noe jeg hater, så er det børster som ikke får ut floker, det gjør denne! 9. Ja, morgenkåpe, igjen. 


Sluttet tidlig og skiftet til joggebukse i det jeg kom hjem. Herligt. Fant også ut at jeg ville ha sjokoladefondant også. Ser det ikke fristende ut på bildene over? Det er jo kjempelett og går fort å lage♥
Nå sitter jeg egentlig bare å slapper av med musikk og sjokoladefondant, hehhe. Forbereder meg egentlig til konferansetime etterpå også, haha. Det pleier ikke å være noe problem, meen..
...overskriften sier vell alt? Mandager er som regel de verste, meeen samtidig beste i og med at vi slutter tidlig. Ble til at Emilie og Ina ble med hjem til meg også. Lagde noe jeg aldri har tenkt på før. Pitabrød gjort om til mini pizza, ahh, herlig.Etter maten sovnet vi alle tre og jeg våknet ikke ordentlig igjen før nå. Blir utrolig sliten av været og de laange skoledagene selvom denne ikke var lang. 
Jeg holder forresten på med en video som jeg tenkte å dele her på bloggen, sååå stay tuned!
God morgen ♥ Var faktisk kjempedeilig å våkne tidlig i dag. Begynte å sette i gang med å lage pannekaker også, noe som ikke skjer ofte. Herlig ♥ ♥ ♥ 
 MEDIA CREW - For en stund siden kom en mann i kantina og spurte oss om vi hadde lyst til å danse foran et publikum på en slags klatrekonkurranse. Vi syntes det hørtes gøy så vi svarte faktisk ja. I går gjorde vi det. Vi fikk dusker, hadde laget en dans og lo av det etterpå. Syntes det bare er morsomt å tenke på senere, haha  


♥ Ina - Martine - Aurora - meg - Isabella - Ingrid - Julie - Emma ♥

 

RAVE BURSDAG - Jeg har vært i bursdager også, dette var Poneh's feiring. Suuperkoselig og gøy med neon maling som lyser opp i mørket. Hadde det kjempemorsomt ♥
KATRINES FEIRING - åå, dette var kjempekoselig. Endelig var alle samlet igjen, kjempelenge siden jeg hadde sett jentene fra ungdomsskolen. 

Katrine og meg ♥

Ellers må jeg igjen, skylde på skolen for fraværet her på bloggen. Merker virkelig at skolen har startet for fullt. Og hvem sa at Media var en slapp linje? Selv om det har vært en del å gjøre, har vi gjort mye gøy, laget forside til magasiner, tatt masse bilder og redigert. Så, hold on, nå skal jeg virkelig starte for fullt igjen med bloggingen!


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits