Hei !

I går var jeg på hospitering på Skogmo vgs. Jeg og et par til, glemte selvfølgelig helt at vi hadde hospitering da vi kom på skolen, og måtte derfor stresse oss bort til skogmo, heldigvis ikke så langt unna, heh. For de som ikke vet det, så er Skogmo videregående Helse & Sosial og Bygg & Annlegg. Ser ikke akkurat for meg at jeg skulle gått på Bygg & Annlegg så jeg var selvfølgelig på Helse & Sosial (HAF.) Kom på skolen og satt i ett auditorium hele dagen sammen med mange andre. Jeg synes det var utrolig kjedelig egentlig, å sitte stille der hele dagen. Jeg tror heller ikke denne linjen er noe for meg, i alle fall ikke første valg. Jeg må se litt, men har ikke mye tid igjen til å bestemme meg på..

I dag har jeg vært ute og handlet litt klær og diverse, ble ikke så mye denne gangen heller, men..  Tenkte jeg kunne vise innkjøpene i morgen ellernoe. Ellers satt jeg meg nesten akkurat ned og skal til for å gjøre lekser, again.Hei!

I dag var de fleste kun på skolen frem til tolv tiden på grunn av bøssebæring for filippinene. Det var selvfølgelig valgfritt, men hvorfor ikke? Vi satt oss i gang med vafler på utsiden av butikken og solgte, haha. Ble utrolig kaldt etterhvert så vi dro etter et par timer. 
Ellers er jeg kjempetrøtt, haha.. Legger meg altfor sent og står opp altfor tidlig. Sovnet nesten i stad da jeg kom hjem. Nå er jo jeg også en av de som står opp før jeg egentlig må i ukedagene, er vell fordi jeg liker å ha god tid. 

I morgen skal jeg øve til fremføring i Musikk. Har nemlig fått i oppgave å vise en dans sammen med en annen. Så Emilie blir med meg hjem etter skolen og øve :)

   HER                                                                                      HER                                                                               HER


    HER                                                                                     HER                                                                              HER

 Er så mange fine kjoler fra Nelly som jeg har lyst på nå! Måtte bare dele disse kjolene med dere. Har nødt til å bestille noen snart, hehe
Hei!

Hadde egentlig tenkt til å poste et innlegg på fredag, men fikk dessverre ikke tid. På fredagen dro jeg til mamma og siden jeg ikke er der så ofte, var det kjempekoselig å lage mat og kose oss litt. Derfor skyvet  jeg bloggen litt bort akkurat den kvelden. Kvelden var rolig og vi bare slappet helt av.
På lørdag, altså i går, overnattet jeg hos Ina Marie. Nok engang glemte jeg å bruke kameraet, haha, igjen. MÅ bli bedre på det der :D Hos Ina koste vi oss med godteri og film, koos. 


god mat hos mamma♥

Kikket på datoen i dag og fant ut at det faktisk bare er èn måned til julaften!! åå, gleder meg såå til Desember og juletiden. Ser veldig godt frem til kvelder med kakao, joggebukse, fyr i peisen og filmer på tv. Flere enn bare meg som gleder seg til Jul?
 


Pudder fra Clinque


Whats your type? Mascara fra The Balm

 
Da fikk jeg laget videoen fra turen som var i helga. Den varer ikke lenge, men som sagt så glemte jeg helt å bruke kameraet. Anyways, håper dere liker den!
Husk og sett på 1080p for mye bedre kvalitet! 

Hei !

På fredag dro jeg som sagt til Stockholm. Var kjempekoselig og se tante igjen! Ettersom hun bodde så nærme byen, tok vi bare t-banen til byen for å kikke. Har omtrent ikke kjøpt noe, bare et par ting jeg tenkte å vise senere. Turen tok kjempelang tid, men etterhvert kom vi frem til Gardemoen for å ta flyet som bare to en time. 
Kom hjem sent i går kveld, var også godt og komme seg hjem. Etter en helg med bil, buss, tog og fly  frem og tilbake.
Da jeg dro sa jeg "okei, nå skal jeg ta kjempemye bilder," men klarte selvfølgelig å glemme det.. Jeg har filmet litt også, så jeg tenkte kanskje å lage en video. Er så lenge siden siste video så, hvorfor ikke?:)
Måtte selvfølgelig innom starbucks på Gardemoen♥

 
Heii

Nå er det ikke lenge før desember og jul. Kanskje greit å ha noen tips om julegaver også? Har noen tips til mor, søster eller venninne her


1. Neglelakk - Denne får du kjøpt her  2. Hårbørste og\eller rettetang - Et sett fra GHD fås kjøpt her  3. Parfyme - Denne parfymen heter Viva La Juicy, lukter kjempegodt! Denne skal du få kjøpt på et parfymeri.

4. Deilige tøffler - Disse varme og deilige tøfflene kan du kjøpe på Cubus  5. Hvem er ikke glad i magasiner? 6. Lulu's sminkemappe - Har denne selv og synes den er kjempefin! Fås kjøpt her
7. Sunspa selvbruning - Skal vise et naturlig resultat, fin gave er det også! Fås kjøpt her  8. Parfyme - enda en parfyme som lukter kjempegodt! Denne skal du også få kjøpt på et parfymeri.

Hva synes du? 
Da var det Mandag igjen, og helgen har gått kjempefort! Har vært med venninner og kost meg masse :) Da jeg dro på skolen i dag var det kjempekaldt og det var bare rett på med uggs. Har heller ikke blitt noe varmere i løpet av dagen, kanskje snøen kommer snart? Er vell ikke så lenge til før den kommer heller, er jo snart desember! Kjenner jeg gleder meg kjempe til juletider, men er ennå litt å vente da..

I går var jeg i familiebursdag til søskenbarna mine. Klarte selvfølgelig å glemme igjen kameraet hjemme da vi dro, men, men.. Var en stund siden jeg så dem sist, så det var koselig :)) 
Kom akkurat inn døra og fant ut av at det er null lekser i dag, deilig ♥ Planene var at jeg egentlig skulle slappe av og kanskje gå bort for å ta litt sol, lenge siden sist og ser at det kanskje trengs, hehe..

Hei!

Er helt utslitt. Legger meg alltid sent, og når jeg våkner angrer jeg på det, men gjør akkurat det samme igjen. Dro rett på dansinga etter skolen i stedet for å stresse hjem og avgårde igjen. Derfor, var det så godt å komme hjem i dag, fyre i peisen og spise go' mat.
Synes tiden går så fort også! Snart er det desember og JUL, gleder meg kjempemye til juletiden som er så koselig♥ Må vell være fler enn meg som gleder seg til jul?
Hei!
Satt meg akkurat ned og fikk endelig litt tid til å blogge igjen! Jeg har desverre ikke pc'n min for tiden fordi den sannsynligvis er ødelagt (igjen), vet ikke hvor mange ganger den har vært på reperasjon, men i hvertfall mange ganger. Hadde egentlig tenkt til å lage video også, men det ser det ut til at jeg må vente litt mere med :( 
 
Siden sist, har det vell egentlig ikke skjedd så mye mer. Har egentlig prøvd å fokusere mest på skole i det siste. I går fikk jeg vite at jeg snart, om en uke eller to, drar til Stockholm, gleder meg mye allerde! Blir der en langhelg for å møte famile. Skal også prøve å få tatt en del bilder der :)

idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits