Hva synes du?


Kom akkurat hjem fra trafikalt (igjen) hehe.. Det neste nå blir førstehjelpskurs på Mandag såå Mørkekjøring og FERDIG. Nå skal jeg akkurat til med lekser før jeg skal dusje og slappe av resten av kvelden. I morgen skal jeg bare rett hjem etter skolen. Denne uka som har har vært nå, har det vært mye stress og mye å gjøre. Hva er bedre enn å endelig kunne ha en dag hvor jeg kan slappe av da? Oog siden jeg ikke har vært så flink med bloggen i det siste, tenkte jeg kanskje å ta noen bilder og diverse i morgen. 
 Hei!

Fikk endelig satt meg rolig etter en lang dag. Skole, trafikalt, hjem, lekser, spise, blogg - har dagen gått ut på til nå. Siden det ikke var så mye spesielt å blogge om i dag, tenkte jeg at jeg kunne lage et 'before i die' innlegg også. Selvom jeg egentlig har hatt det før, menmen. 
I morgen skal jeg også på trafikalt, siste dagen DENNE uken. Har igjen mørkekjøring og førsthjelp time igjen etter i morgen, kjenner det skal bli deilig å få ferdig de møtene også!

Hva har du gjort i dag? Har du noen 'before i die'? 
Hei!

Da var høstferien over og skolen har startet igjen. Kom på skolen i dag til morgenen, rakk egentlig så vidt å være der før jeg måtte dra. Måtte til tannlegen hvor jeg faktisk fikk på på regulering, noe jeg har gruet meg til så lenge:( Har så vondt og klarer ikke spise, uff...  Så resten av dagen, eller kvelden går nok ut på å sitte inne og øve til prøver. Er så mye å gjøre nå for tiden når det kommer til skole! Prøver, prøver, prøver..


helt tilfeldig bilde

I morgen og nesten resten av uken skal jeg på trafikalt grunnkurs. Fant ut at det varer utrolig mye mere lenger enn det jeg forventet...men, men. Skal bli bra å få det unnagjort også. Gleder meg sånn til å kunne dra nesten hvor jeg vil ute buss eller bli kjørt!Hei!

I dag dro jeg sammen med Tone Sofie til byen for å handle. New Yorker har også nettopp kommet på Herkules så jeg fikk kjøpt noe der også. Innkjøp kommer forresten senere:) Etter en liten time på Herkules, dro jeg opp og feiret for Elena med god mat, dessert og film som var koseliig. Akkurat nå sitter jeg og koser meg med gossip girl før jeg skal legge meg, er fortsatt slapp og sliten etter den siste uken som jeg har vært syk. 
 
Hei!

Har følt meg ordentlig dårlig siden Søndag forrige uke. Har hatt feber og vært forkjølet og det har ikke akkurat blitt så mye søvn de siste nettene. MEN det ser ut til at det har blitt litt bedre i dag så da satser jeg vell på skolen i morgen. I hele går, og i dag, har jeg blitt liggende foran pc skjermen og sett på Gossip Girl. Fikk tak i alle sesongene her om dagen, utrolig bra serie og gleder meg til å se mere av det.
Ellers har jeg det bare bra med paracet og ibux nå, haha. Ha en fin dag videre!

 


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits