Genser fra BikBok - Skjerf fra BikBok - Bukse fra dr.denim (Carlings)

Kan si det sånn at jeg ikke hadde på meg dette på skolen, meen siden jeg ikke har blogget på noen dager tenkte jeg at jeg kunne lage et litt bedre innlegg nå. I går satt jeg inne og øvde til naturfagsprøve som kom kom i dag. Var også en tur ute å kjørte med pappa med scooteren i går, gleder meg sånn til jeg får lappen! Skal bli deilig å kunne kjøre hvor jeg vil, frem og tilbake til skolen osv..  Skal faktisk på trafikat grunnkurs til neste måned, blir deilig å få det unna også.Du trenger:
♥ 5 dl frokost juice
♥ en pakke  med Eldorado fantasy smoothie
♥ 150 g vanilje yoghurt 
Heii

Kom hjem fra skolen i går og kjappet meg med rydding, før vi fikk besøk som ble kjempekoselig! Lagde herlig middag og spiste god dessert. Resten av dagen i går, slappet jeg bare av, tok meg en smoothie og satt på 90210♥ Tenkte forresten at det kommer et innlegg om smoothien litt senere i kveld.Nå sitter jeg med lekser ved siden av meg og musikk. Når det gjelder skole, kommer det så mye prøver, innleveringer og annet for tiden, men skal prøve på mitt beste og være flink til bloggingen:) Resten av dagen i dag, kommer jeg bare til å sitte inne ettersom det bare regner og er dårlig vær ute.
  Cardigan-BikBok \T-skjorte-Gina Tricot \ Bukse-Gina Tricot  \ Skjerf-Acne 

Hei!
Okei, jeg kan innrømme at jeg ikke hadde på skjerfet på skolen i dag. Fikk det nemlig når jeg kom hjem! åå, som jeg har ønsket meg dette skjerfet lenge og endelig fikk jeg det!
I dag er det også fredag den 13. Har foreløpig ikke hatt noe ulykke, men dagen er fortsatt ikke borte! For å være ærlig tror jeg ikke helt på den greia der, men...Nå sitter jeg bare å slapper litt av før kvelden kommer og det blir film, god mat og dessert. I morgen tenkte jeg å kanskje stå opp litt tidligere enn til jeg pleier til vanlig, sånn at det blir noe ut av dagen, hehe. Tenkte jeg også skulle ta en tur til Porsgrunn med en venninne også :) 
Heisann!

Tidligere i dag fikk jeg besøk av Helene, koste oss med smoothie og mye godt. Åå, smoothien var så god! Deilig etter et par travle, lange dager med skole. Kom nettopp opp fra boblebadet også, noe som også var utrolig deilig.
I morgen skal vi til byen med klassen, noe som forhåpentligvis blir litt mer gøy enn en vanlig skoledag. Ellers så tenkte jeg å ha en slags video snart, om noen har forslag er det bare å si ifra! 
Hei!


DAGENS "SUPERSPENNENDE" ANTREKK!... - genser fra BikBok  - skjerf fra BikBok - bukse fra dr.Denim

Våknet opp til morgenen i dag og trodde det skulle bli fint vær og sol, men kikket ut vinduet og det regna og var kjempekaldt. Kom rett hjem fra skolen og tok på meg joggebukse og genser. Resten av dagen skal jeg bare være hjemme og slappe helt av. 
Forresten, tenkte å vise noen ting jeg endelig bestilte her om dagen. Disse to tingene som jeg har ønsket meg lenge, gleder meg såå til de kommer :) Hva har du gjort i dag?
1.-->her     2.-->her     3.-->her

4.--> her     5.--> her


Hva synes du?
 

Miley Cyrus - Wrecking Ball

 

Katy Perry - Roar 

 

Alida - Some Of Us 

 

Krewella - Alive 

 

One Direction - Best Song Ever 

 

Michael Jackson ft. Justin Bieber - Slave To The Rythm 

 

Chris Rene - Young Homie 

 

Robin Packalen - Boom Kah 

 

Adelèn - Baila Conmingo Har du noen favoritt sanger nå?
idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits