Bukse fra dr.denim // Skjorte fra ?? // T - skjorte fra Zara // Skinnjakke fra H&M // 

Gjett hvem som besto teoriprøven på lett motorsykkel i dag? Jeg! Åh, er så glad for at det er ute av verden nå, haha. Trodde virkelig aldri jeg skulle klare den. Nå er det bare oppkjøring igjen før jeg jeg har lappen (!!)  

//Dagens

Endelig var jeg hjemme. I dag har dagen vært lang. Selv om vi startet senere på og sluttet tidligere har dagen vært lang. Etter skolen, var det å stresse seg frem til Tullis Cafè for å kose seg med jentene, såå lenge siden nå. Ble kjempekoselig♥ 
Etter det, ble jeg med Silje for å se på et senere dansekurs som jeg kanskje skal bytte til. Gleder meg virkelig til å starte igjen nå!
Sååå var det å komme seg hjem og få øvelsekjøre litt igjen, håper virkelig ikke det er mange timer igjen på lappen nå. Tenker på det hver dag. Drømmer om å endelig ha lappen og kunne kjøre, haha.


Color Correcting Concealer fra Isa Dora


Mascara fra Max Factor


Skjerf fra Gina Tricot


Cardigan fra Gina Tricot

I dag tok jeg, Emilie og Ina en tur innom kjøpesenteret og shoppet litt. Haha, planen var vell ikke å shoppe, siden jeg ikke har så mye penger, men det er så sykt mye fint ute i butikkene nå for tiden! Elsker høsten og klærne. Jeg kan endelig begynne med å bruke skjerf og jakker, ahh♥ Gleder meg også til vinteren, noen fler?ahh, h e r l i g med helg. Har sovnet i minst to timer etter skolen hver eneste dag denne uken. Merker godt at skoledagene er myye lengre på videregående. Men, i dag var det endelig fredag og det var på tide å dra på butikken, kjøpe noe godt og kose seg under teppet. Ja, egentlig min kveld skrevet i en setning :))

Følg meg -HER-
Denne fikk jeg i gave fra Emilie i sommer. Hadde aldri luktet den før og den var kjempegod! ♥
Har helt glemt å fortelle hvordan skolestarten har vært. Som ganske mange andre - nervøs første skoledag. Skjønte jo etterhvert at det ikke var noe å være nervøs for i det hele tatt. Ble fornøyd med klassen og linjen. Først i dag startet vi smått med å ta noen bilder og redigere. Gleder meg til å ta flere bilder og redigere mer. Er det noe mer å si? Så langt er jeg fornøyd :))


Ja, vi har fått skole pc, bøker og alt allerede. Pc'n er ikke akkurat mac som fler trodde vi skulle få, men den er faktisk ganske bra, haha.

Hvordan har din skolestart vært?
Da var det virkelig på tide med et nytt design! Har hatt det samme designet helt siden jeg opprettet denne bloggen er jeg sikker på. Selv ble jeg veldig fornøyd med dette. Jeg har endret på det og det er et veldig enkelt og ryddig design. 

Hva synes du om designet?
Kjole - BikBok
Skjorte - ?
Solbriller - Carlings 


Vitnemålet ♥ Tusenfryd ♥ Stranda ♥ VG-lista ♥ Stockholm ♥ Tur til munken ♥ Grillkveld ♥ Oslo ♥
Tenk at ferien er over. Denne sommeren har gått altfor fort. Hadde såå mange planer med jentene som vi ikke har fått til, meen - det får vi ta igjen neste sommer. Allikevel har jeg gjort mye for det. Tur til Stockholm - lange grillkvelder - overnattinger - Oslo turer -  VG lista - tusenfryd - og såå mye mer. Tenkte kanskje også på et bilde-innlegg fra hele sommeren? 
Vel, nå er det skole og vanlige rutiner igjen. Egentlig litt deilig å få noe ut av dagene også. Nå har jeg akkurat kommet ut av badet, dusjet med ansiktsmaske. Skal bare slappe av resten av kvelden før jeg legger meg og må opp tidlig.Hva har du gjort i dag?

Foundation fra Benefit, farge: honey


Pudder fra Clinique, farge: 17, stay golden


Solpudder fra Benefit


Mascara fra Max Factor, svart farge


Øynebrynspenn fra Chanel, farge: 10

I går hadde jeg og Ina en utrolig koselig kveld hjemme med matlaging og kos♥ Ble egentlig litt sent også, våknet ikke før ett - tiden i dag, haha. Allikevel kom vi oss opp og jeg fikk knipset noen antrekksbilder i dag også, men det kommer senere. Annet enn det har jeg kikket rundt på nettet etter klær. Masse salg rundt nå, spørs om ikke jeg må bestille noe nytt.T - skjorte - Zara    Shorts - BikBok    Veske - H&M   Solbriller - ? 

Jajaja, etterveksten skal bort snart, haha en stund siden nå. Suuper fornøyd med t-skjorten. Kjøpte den da jeg var i Oslo nå sist på Zara. Og det verste var at jeg glemte posen med denne i på Joe and the Juice! Kom ikke på det før vi hadde i sittet i slottsparken en stund, takk guud at de tok vare på den, haha
I går fikk jeg opp en del av skapet som jeg skrev i det forrige innlegget. Men selvfølgelig har ikke hele skapet kommet (altså vi mangler halve skapet), så jeg viser ikke bilde heelt enda :))

Hva synes du om antrekket?
Har faktisk ikke tenkt over at det er August allerede!! Har så vidt merket at det er ferie, tiden går så sykt fort. Nå er det bare 9 dager igjen til skolestart, og jeg kunne ikke gruet meg mer, alt blir nytt. Det blir noe helt annet med videregående. Det å starte helt på nytt gleder jeg meg til, det har jeg gjort hele tiden. I tillegg skal jeg gå på Media & Kommunikasjon, som er den eneste linjen jeg kunne passet til. Gleder meg kjempe til foto og redigeringer.

Anyways, i dag tok jeg og Ina en bytur til Porsgrunn, kjøpte slush og shaveis og vindus-shoppet litt, haha. Kjempekoselig tur♥

 

 


T-skjorte fra Zara - Skjorte fra ? - Shorts fra BikBok - Klokke fra seiko - Bag fra h&m - Sko, Converse

 
I går, fikk jeg se Helene igjen. Såå lenge siden nå. Endte opp med at vi snakket i timesvis i mens vi  laget oss god mat og dessert♥


♥ ♥ ♥ Sjokoladefondant ♥ ♥ ♥

Annet enn det, tok jeg ut alllle klærne av skapet mitt i går. Merket også at det var en stund siden jeg hadde kikket gjennom det også, kvittet meg med en del der ja. Men nå, er endelig PAX-SKAPet mitt her, og det skal opp i dag, haha.


Jeg er en av de som ikke klarer å sitte så mye stille og ikke gjøre noe, rett og slett det å kjede seg. Har også egentlig alltid likt å ordne med bilder, klippe og lime - scrapbooking egentlig. Jeg har laget en om mote, men man kan jo også lage om alt mulig annet. Det er faktisk moro pluss at det er ganske enkelt. Finn frem noen blader, klipp, sett sammen og lim.Hva synes du? Har du laget scrapbook?

♥fineste jentene♥
dødsgod sandwich på friday's ♥♥ 

Kjempekoselig tur jenter ♥


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits