\\Chiquelle.com \\Coverbrands


\\Nevernaked.no \\Chiquelle.com


\\Sheinside.com \\Acne


\\Choies.com \\Madlady.se

Synes det kommer så mange fine klær på høsten! Finner kjempemye fint på alle nettsider, dette er noe at det jeg har bestemt meg for å bestille :)

Hva syntes du?
Hei!

Da har skolen startet og vart i èn uke, kjenner jeg allerede er lei... Men er også deilig å komme inn i rutiner og få litt mere ut av dagene også. Har ikke blogget den siste uken heller på grunn av at det har vært så mye greier hele uken. I tillegg har jeg fått noe betennelse i øyet som gjør utrolig vondt. Får vell bare håpe det snart blir bedre!
Tenkte kanskje å ha en linkerunde igjen snart også, har vært en stund siden sist.


Casper og meg :)


På kino med Katrine♥
Hei!

Da fikk jeg endlig til en video igjen. Denne gangen ble det en "sommer-video". Har egentlig bare satt sammen masse klipp fra hele sommeren. Håper dere liker den :)) Husk å sette på 1080p for mye bedre kvalitet!♥♥♥

 


Skjorte fra H&M - Bukse fra Carlings - Solbriller fra Carlings - Toms fra DNA

Hva synes du?Genser fra H&M  - 199kr


Bukse fra BikBok - 249kr


Bh fra H&M - 149kr € Sokker fra Cubus - 69kr OG JA, jeg vet det er litt tidlig å kjøpe sånne sokker, men de er så gode!


Armebond fra GinaTricot - 49kr € Nagler fra H&M - 49kr

Hva synes du om innkjøpene?
Hei!

I dag sto jeg faktisk opp ganske tidlig i forhold til sommerferien. Har vært på Down Town i Porsgrunn med Helene for å handle inn litt nye klær før skolestart. Klærne finner du litt lengre ned i innlegget. Ble heller ikke så mye denne gangen, men ble  fornøyd i hvertfall! 


Jeg viser klærne hver for seg i et annet innlegg senere :)

Å slappe av er det some er planen min resten av kvelden, se på film og legge meg litt tidlig ettersom jeg har vært oppe så lenge i HELE sommerferien!

1.Vitamin E moisture Cream fra The BodyShop 2.Ultra Light skin perfection makeup (foundation) fra Chanel 3.Pudder fra Sensai 4.Glam Bronze fra Loreal 5.The Rocket volum maskara 6.Maskara fra makeup mekka. Jeg bruker også en øyenbrynstegner, men det ble desverre ikke med på bildet.

Dette er sminken jeg bruker til vanlig. Om jeg skal i bursdag eller noe litt mer 'høytidelig' bruker jeg litt annet og flere produkter.

Hva synes du?
Heii !

Dagen i dag har gått kjempefort. Har vell noe med at jeg sto ganske sent også, haha.. Jeg fikk også vite at det er kun 1 uke og en helg til skolen starter igjen (!!) Sommeren har gått så utrolig fort. Husker alle gledet seg til ferien skulle starte, og vi planla å dra på stranda og kose oss, men det har det ikke blitt mye av på meg i hvertfall. Har egentlig bare vært hjemme og et par dager ute på sjøen, men koselig har det vært fordet. Mange jentekvelder og overnattinger også♥ Skal egentlig også bir litt deilig med skolestart også, da blir for det første litt mere rutiner og en får mere ut av dagen.
Nok om det...

I hele kveld har jeg slappet heelt av og kost meg med musikk. I morgen skal jeg ta en tur til byen med Martine, har fortsatt en del som må inn til skolestart (haha) Har forresten også tenkt til å komme med en video straks! Tenkte en liten oppsummering av alle videoene jeg har tatt i løpet av sommeren, hvis det høres greit ut?
Hei !

De siste dagene har jeg vært uten pc og har ikke hatt mulighet til å blogge. Har også vært veldig opptatt med mye annet, men nå fikk jeg endelig tatt meg tid til litt blogging :) I går var jeg i Porsgrunn med Emilie og Ina Marie, vi skulle egentlig bare kose oss med en is og gå rundt, men endte også med at jeg kjøpte meg litt. 


€ Skjørt fra Gina Tricot € T-skjorte fra Gina Tricot €

Nå kom Karoline akkurat på besøk, tenkte vi skulle ordne oss noe godt og kose oss :))


Hva synes du om bildene?
Heei

I går dro jeg på campingvogna til helene som ligger rett ved Kragerø. Såå deilig at det var fint vær og at vi kunne bade og sole oss! Ble faktisk mitt andre bad i år også selvom vannet har vært varmt i Norge denne sommeren... I dag vånket både jeg og helene ganske sent og været var heller ikke så fint, derfor har vi bare vært inne på capingvogna i dag. Ble også hentet litt senere for å dra hjem. Så resten av helgen er jeg barnevakt, når jeg ikke har noe annet å gjøre går jo det greit :) ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits