♥ Jordbær og sjokolade ♥ musikk og solbriller ♥ shave is ♥ Gröna Lund, Stockholm ♥ Ben & Jerry's ♥ enda mer av Stockoholm ♥ solbriller og is ♥
I dag har jeg bare ligget og slappet av med musikk som på alle andre søndager. Det har også regnet litt i dag - derfor var det litt lov å ta kakao selv om det fortsatt er sommer. Elsker disse dagene. Tenkte jeg kunne vise dere favoritt-søndags-sangene mine, haha♥
 

 

 

 

 

 

  

 


 

Hva synes dere?
Nå er jeg både sliten og trøtt. Har ligget fire personer i et telt oppå hverandre. Våknet til at det begynte å regne oog tordne, noe av det verste jeg vet! :(  Tror nok det blir lenge til neste telttur, haha. Allikevel hadde vi det koselig i går kveld. Både grillet og badet i det varme været.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
I de siste dagene har det vært så utrolig varmt! Startet dagen i dag med en kjøretime med utrolig varme klær, derfor var det såå deilig å bade etterpå. Skal bli ekstra deilig med lappen etterhvert. Tar litt ekstra tid med lett motorsykkel ja. Gleder meg til jeg kan sette meg på Vespaen og kjøre bare for å kjøre, haha. 

- her -


- her -


- her -


- her -


- her -

Er det noe jeg synes er fint nå på sommeren så er det kjoler. Alle disse kjolene er fra nelly og jeg elsker de! De har fått inn såå mange fine der nå så jeg anbefaler alle å se innom siden.
I dag dro vi jentene ut på Munken for å spise god pizza, utrolig godt og en kjempekoselig tur. Var også koselig å måtte kjøre båt dit, har faktisk ikke vært på vannet i hele sommer. Ellers synes jeg denne ferien går så altfor fort. Om bare 22 dager starter jeg på videregående. Gleder meg egentlig litt også, haha. 


Fine Silje og Siri ♥


Tone, Meg, Emilie - Siri, Silje og Ina♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hvordan har dagen deres vært?
Dette har vært en helt rolig søndag. Fikk et lite besøk av Ina tidligere i dag, endte opp med å sette oss inn på grunn av varmen, sinnsykt varmt! Så også at det var meldt 30 grader fremover, sommer i norge. Nå sitter jeg på verandaen og forbereder meg på teoriprøven, litt for mye å lese. Må egentlig opp ganske tidlig i morgen - jepp, kjøretime. 

Hva har du gjort i dag?


Ahh, i dag våknet jeg til kjempestor sol og ikke en sky på himmelen. Blir så mye mer motivert til å stå opp når det er fint vær. Pluss, i dag er det fredag og jentene og jeg har planer om å lage god mat og kose oss, haha ♥

Haha, herregud å blek jeg ser ut på bildene... uff, må nok sole meg enda mer ja. Anyways, hva synes dere om denne toppen? Elsker den, såå søt. Kjøpte den da jeg var i Stockholm på New Yorker.


Topp fra Monkey - Smykke fra BikBok - Bukse, dr denim fra carlings - Sko, converse - Veske fra H&M
Hadde egentlig ikke planlagt en video, men ettersom jeg hadde filmet ganske mye under turen, tenkte jeg at jeg kunne lage en. Soo, hope you like it! HUSK å sette på 1080p i tannhjulet nederst til høyre for myye bedre kvalitet!!
Siste dagen her i Stockholm :((  Vil ikke hjem, elsker denne byen. Har både shoppet, gått i forskjellige parker, vært på tivoli og spist på de koseligste restaurantene her. I dag var været meldt utrolig dårlig, meeen, det endte opp med sol. Derfor tok vi turen til byen, again - for å ♥shoppe♥ litt mer. Var blant annet innom TopShop i dag, såå mye fint.Ben and jerry's ♥ Gamla stan ♥ Centralen

 
Dag 2 her i Stockholm og kjempefint vær! Elsker denne byen. I dag har vi vært i Grönna Lund på tivoli. Moroo. Etter det, dro vi til byen for  å kikke. I morgen er dagen vi skal shoppe og jeg gleder meg allerede.

 
 ♥ ♥
Endelig tilbake! Har nesten akkurat kommer meg hjem. Været har vært så sykt bra i dag, våknet til at det nesten var for varmt. Ble til at jeg og Ina satte oss INN i sta på grunn av varmen, haha.
Har vært en uke hos mamma, jepp, i Siljan. Siden været ikke var så bra tidligere, var det ikke mye å gjøre nei, men uansett var det koselig. Brukte egentlig ganske mye av tiden på å øve til teorien, også har jeg hatt en kjøretime som gikk faktisk ganske bra. Teorien tok jeg i dag og kan ikke si meg spesielt fornøyd. Hørte at folk sa "YESS!" rundt meg og utrolig kjipt at jeg ikke skulle bestå. Vel, må vell bare prøve igjen.


Jumpsuit fra BikBok, Belte fra H&M, Skjorte fra Carlings

Nå gleder jeg meg til i morgen. Drar endelig til Stockholm igjen!! Sist var i fjor vinter og det ble bare et par dager. Denne gangen, en hel uke. Har hørt at det mye finere i Stockholm om sommeren enn som om vinteren. 

Hva synes dere? Hvilken likte dere best?
Hva er det å si om sommerferien så langt? Uff, sommeren i Norge er vell ikke spesielt mye å skryte av, i vertfall ikke frem til nå. Kom littegrann sol tidligere i dag så jeg (endelig) fikk sole meg litt, meeen noen minutter etterpå, tordnet det. How typical? Misunner virkelig alle de som er på ferie nå eller skal senere i ferien. Vel, får vell bare håpe på bedre vær. 


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits