Da har jeg endelig redigert videoen ferdig. Klippene er vell ikke akkurat de beste, men video ble det. Håper dere liker den!!
Husk å sette på 1080p nederst i høyre hjørne for myye bedre kvalitet.
Da var jeg endelig hjemme igjen! London var kjempebra. Hadde det superkoselig med mamma på tur. Selv om ikke været var like fint som hjemme i Norge, hadde vi det bra. Nå er jeg veldig sliten etter mye gåing frem og tilbake heele helga så det passer veldig bra med skolefri i morgen ♥♥♥

 

 

Da vi kom til hotellet på fredag ble vi veldig overrasket ettersom alle hoteller ikke alltid ligner på bildene. Altså, positivt overrasket. Og selv om ikke hotellet lå rett ved selve byen, var det allikevel sentralt. Vi lå på Garden view Hotel i Earls Court og bussen tok 5-10 min før vi var i Oxford Street. 
Såå, den første kvelden gikk til å kikke litt rundt i nærområdet ettersom vi kom ganske sent frem.

 

Den andre dagen brukte vi til shopping. Opp og ned Oxford street i flere timer før vi ble slitne og dro til hotellet. 

 


Hva er vel en tur uten Starbucks og sjokolade frappè??


Hvor godt ser ikke dette ut?Den siste dagen var det Madame Tussauds som sto for planen. Guud for en lang kø! Vi sto tilsammen 3 timer i kø. Men gøy var det når vi endelig kom oss inn. 

 

Meg og Robert Pattison 


♥♥♥

 
ENDELIG har jeg fått lappen(!!) Har aldri vært så glad før. Tok ("bare") 1,5 år med lett MC lappen. Hadde vel aldri valgt å ta dette sertifikatet hvis ikke jeg hadde lett MC sykkel hjemme. Endelig kan jeg også kjøre. Såå, dere kan gjette hva jeg har gjort de siste dagene. Kjørt, haha. 

 

(ignorer ripene... sånn ser det ut etter at lillebror måtte prøve seg :))

 

I morgen drar jeg til London med mams. Blir kjempekoselig med shopping, sol og sommer♥♥♥PLAYSUIT - VESKE - KJEDE - SOLBRILLER - ROUGE - LEPPESTIFT

 


TOPP - SHORTS - KRANS - SOLBRILLER

 


HATT - LEPPESTIFT - SOLBRILLER - PLAYSUIT - SKO

 

 
SHORTS - TOPP - VESKE - SOLBRILLER - SKO

 
 

 

 
Nå har jeg akkurat satt meg ned under teppet med jordbær og sjokolade. Denne helga har vært kjempebra. Alle jentene dro på hytta til Isabella på Jomfruland. Utrolig koselig tur. Egentlig veldig deilig å komme seg litt unna og bare slappe av. Is, god mat, dessert, båtturer, sol, musikk, latter og til og med noen som badet. 

 

Mesterkokkene


Minipizza♥♥♥Emma - Aurora - Isabella - Martine - Katrine - Ina - Julie


mcclub♥♥
Isabella og Julie klare for Kragerø


Martine - Aurora - Julie - meg

Alt i alt har turen vært helt super, gleder meg til mange flere ♥♥
Uff, så dårlig jeg har blitt på å oppdatere, må innrømme at jeg faktisk glemmer det av og til i tillegg til null inspirasjon. Men, nå er det sommer og 1. Juni, og man har alltid noe å blogge om på sommeren. Har virkelig store planer for sommeren. For det første drar jeg til London om ikke lenge, Florida i August, gleder meg helt sykt. Det ligger også mange sene jentekvelder for planer. Allerede denne uka skal vi levere bøker til skolen så nå er det bare å komme seg gjennom eksamen og såååå er det sommer.

Sist lørdag som var, hadde Ina og jeg en kjempekoselig feiring sammen. Laget sinnsykt mye god mat og dessert. I tillegg til mye festligheter. 
 

 

 


Jeg og Ina ♥♥

 

 


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits