Fine Helene♥


Bestilte selvfølgelig oreo dream til dessert, mmm

Jeg og Poneh♥
Blar nedover bloggen og ser alle de fine dagene i det siste. VG lista, vitnemålet, grillkvelder og mange andre ting. Er så deilig med sommerferie. 

I de siste dagene har det ikke vært så bra vær og ikke mye å finne på. For litt siden tok jeg teoriprøva, noe som ikke gikk så bra, haha. Har også bestilt kjøretime nå, gruer meg veldig... I går samlet jentene seg her hos meg også grillet vi. Fint vær var det ikke, men koselig var det jo♥


Tone, meg, Noora, Katrine og Emilie♥
Hei! Her om dagen var jeg på Farris Bad, spa i Larvik, herregud så deilig. Det ble en bursdagsgave fra mamma og da ble Ina og Emilie med, kjempekoselig! Hadde heller aldri vært på spa før og det var bedre enn forventet. Isbad, badstuer, boblebad ute og inne, frukt og massasje basseng, ahh.

Har du vært på spa før?


♥ Er det noe jeg absolutt drømmer om og som jeg skal før jeg dør, er det å dra på språkreise. Drømmen er selvfølgelig California. Har lest og hørt så mye bra, og kan jo tenke meg hvor bra det ville vært.

♥ Få en tatovering. Elsker tatoveringer. Jeg kan ikke akkurat se for meg meg selv med sleeve eller hele kroppen full, men et par små tatoveringer er klart. 

♥ Bo i en storby. Ahh, tenk dere,...New York, California. Vekk fra lille Norge og komme seg vekk.

Det er selvfølgelig myye mer jeg vil gjøre før jeg dør, men dette var de som lå øverst på listen. Har du noen mål du skal gjøre før du dør?
I dag fikk jeg og Helene plutselig lyst på frappe, derfor ble det til at vi laget en dødsgod sjokoladefrappe. Oppskriften er laget til en porsjon.

Det du trenger er:

♥ Et glass med isbiter
♥ Krem
♥ En \ en halv kopp kaffe
♥ Tre kuler med vaniljeis
♥ Tre \ fire skjeer med  oboy
♥ Sjokoladesaus


♥ Det første du gjør er å ta isbitene sammen med kaffen. Du trenger ikke å ha så mye kaffe som vist på bildet, det er selv opp til deg hvor mye kaffesmak du vil ha. Når kaffen har satt seg litt inn i isbitene kan du ta i vaniljeisen. Deretter tar du i oboy'en og så blander alt.


♥ Det kan være ekstra godt oog fint med sjokoladesaus i glasset og krem på toppen også.


♥MMMM♥
Søndag i dag og jeg har ikke gjort noe annet enn å slappet av. Derfor ble det mye youtube videoer å se på også. Her er det noen jeg mener alle burde se...


Herregud så flink!!Disse jentene er såå søte! Tror nok alle har sett disse jentene før, men for de som ikke har, bør se dem.

 


Denne har jeg postet før, men den er så bra!

 


Dette tror jeg er den søteste proposal-videoen jeg har sett, åå
Nå er det jo endelig sommerferie! Har ventet såå lenge på sommeren i år. Tenkte å lage et innlegg om hva som skjer denne sommeren også. Vi skal ikke på noe syden reise i år, jeg som hadde såå veldig lyst... Meen, vi skal en hel uke til Stockholm! Gleder meg kjempemye til å besøke tante igjen, shoppe og kose oss i byen.  Men, annet enn det blir med mange grillingser, turer på stranda og koselige jentekvelder♥

Her er videoen, den ble utrolig lang, selvom jeg har klippet sinnsykt mye. Om jeg ikke hadde klippet alle klippene ville videoen vært 30 min lang, haha, ja, mye filming. Videoen ble heller ikke spesielt bra, men nå er det en stund siden sist så..
Husk å sette på 720p for bedre kvalitet nede i tannhjulet til høyre.

Austin Mahone

Cody Simpson

Gabrielle


Hedegaard

Kim Cesarion


Var hjemme i 03.00-tiden i går. Dødssliten etter en sinnsykt lang dag, ikke minst lang togtur. Men det var også kjempemoro! Vi koste oss masse alle sammen. Bra plasser fikk vi også, i slutten sto vi helt fremst. Alt i alt var det en kjempebra tur. Favorittene ble Jason Mraz, Cody og Austin, alle var flinke live.Tenkte faktisk også på en video siden jeg filmet så mye :) 
Hei! I går endte jeg opp med å komme hjem sent etter en kveld med mye tårer og klemmer. Endelig er vi ferdig med ungdomsskolen. Herregud så deilig! Ble allikevel kjempe trist å si hade til alle vi har gått med i flere år, uff...


Ina Marie, meg og Emilie ♥


Martine, meg og Vendela ♥


10 D, kommer til å savne denne gjengen♥


Koselig grillings hos Noora♥

Vel, nå er det SOMMERFERIE og jeg kunne ikke gledet meg mer til denne sommeren. Denne sommeren har vi snakket om leenge. Har såå mye å se frem til. Lange grillkvelder, strender, masse is, Oslo turer, og allerede i morgen er det VG LISTAA! Gleder meg sinnsykt til Austin Mahone, Cody Simpson, Rita Ora, Seinabo Sey, Kiesza og Hedegaard ♥ 

Skal dere på vg lista? Har dere fått sommeferie?
Jeg vet ikke helt om jeg kan kalle dette for sang tips, men... Dette er i vertfall de sangene jeg hører på om og om igjen heele tiden. Elsker alle! De fleste er også bedre-humør-sanger, haha♥ Klikk på bildene av sangene for å høre dem.


Hallo! Nå har jeg endelig spist, satt meg ned og slappet av litt etter en lang men også veldig koselig dag på Tusenfryd med klassen. Dette var siste turen, siste turen alle var samlet. Ekstra moro ble det når jeg aldri hadde vært der før også. Tok en haug med morsomme karuseller.
♥ Katrine, meg og Siri ♥

Har du vært i tusenfryd før?
Hei!

Nå har jeg akkurat fått kommet meg hjem i sengen min etter en lang, kald og slitsom natt i telt med resten av klassen. Heldigvis fri i dag. Fikk aldri varmen igjen etter vi badet heller, dødskaldt, frøs i hjel. Allikevel var det koselig. Nå er det ikke så lenge til alle sammen blir spredt over forskjellige skoler og da er det kjempekoselig at alle kan samles for siste gang. Grillet pølser og la oss under varme tepper.

 

I går fikk vi også besøk før jeg dro på telttur. Var såå koselig å se han igjen, Casper ♥ ♥Heihei! Det har vært såå deilig med langhelg nå. Føler uken går mye fortere når man har fri på en mandag. Kan ikke engang vente mer på sommerferien.
På fredag kveld satte jeg og Karoline oss ute på verandaen og så på en kjempekoselig film under dyna♥ Var så deilig, pizza og kos.I dag har det virkelig vært sommer. Sikker på at det var 25++ grader her. Så, en tur på stranda måtte absolutt til. Emilie, Ina og jeg kjøpte oss jordbær, kald drikke og godt før vi samlet oss enda flere på stranda. Fikk til og med skille :DD
I morgen skal vi levere bøkene, såå deilig,    f e r d i g    med ungdomsskolen. Resten av uken blir bare deilig, mesteparten fri ellers bare rolig. 
Hva synes du om antrekket?
♥ Vil du ha parfymen til å sitte lenger? Da kan det være lurt å spraye rett etter du har dusjet. Da er porene åpne og parfymen vil sitte mye lenger.

♥ Ta balsam i håret to timer før du dusjer! Dette funker akkurat som en hårkur. Jeg har gjort det før og håret ble kjempemykt.

♥ RENS ansiktet ditt, hver eneste dag. Uansett hva du fjerner sminken med, bør du vaske ansiktet etterpå. Det er masse parfymestoffer i sminkeservietter for eksempel.

♥ Bytt ut godteri med bær! ♥ Vask sminkekostene dine ofte! Koster som du bruker til foundation bør du vaske en til to ganger i uken, mens andre koster en gang i uken.

♥ Ta på en fuktighetskrem etter du har tatt av sminken, før du legger deg og om morgenen. Pass på å finn en til din hud. Jeg har bommet på denne ofte og fått veldig fet hud...

♥ Drikk mye vann! Vann hjelper alltid om du har tørr hud eller lepper. Dessuten skal du egentlig ha 2-3 liter vann hver dag. 

Har dere prøvd ut noen?
... sier ikke overskriften nok? I går samlet jeg, Ina og Emilie oss hos meg for å ''øve'' til eksamen. Om det ble så mye øving er noe annet, haha. Nå har sittet siden klokka ni til nå med algebra. Av alle ting var det matte og virkelig ikke algebra jeg ville komme opp i muntlig. Ville faktisk kommet opp myyye annet før matte, men uansett, sånn er det.

Nå sitter jeg med mattebøker og masse algebra ved siden av meg, bør egentlig fortsette. ha fortsatt en fin dag videre!
Hei dere! I dag ble det en kort dag på skolen, så alle oss jentene bestemte oss for å ta en tur på stranda, kjøpe jordbær, loff og kald drikke. Det ble olavsberget denne gangen, var såå deilig! Fikk faktisk bada også, i tillegg til mye soling. I morgen har vi fri, kjempedeilig. Hadde virkelig satset på streik nå, men nei... Forberedelse på Onsdag og Torsdag + muntlig eksamen på fredag. 

♥♥♥


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits