I dag er det selvfølgelig dårlig vær her i Skien, noe som passer ganske bra ettersom jeg kan slappe av hele dagen uten dårlig samvittighet. Søndager er liksom dager man skal være hjemme, se på serier og ta det med ro - noe jeg har drevet med hele dagen.

   

I morgen er det mandag og enda en ny uke med skole. Nå er det virkelig ikke lenge igjen til ferie og jeg kunne ikke gledet meg mer!! 

 


 
 

Jeg har virkelig ingenting på hjernen når det kommer til blogginnlegg for tiden. Så om det er noen ønsker, er det bare å si ifra. Anyways, jeg kikket gjennom innleggene mine på bloggen for å finne noe å skrive om og fant ingen innlegg om funfacts. Derfor, tenkte jeg det var på tide å lage et jeg også...

 

- Jeg er helt avhengig av god tid om morgenen. Bruker gjerne 3 timer på å stå opp, spise, stelle meg og komme meg av til skolen

 

- Hver kveld rydder jeg hele rommet. Blir stresset av å se det er rotete rundt meg, og verre er det å våkne til rot!

 

- Jeg har lett motorsykkel lappen. Haha, i mens alle tok moped lappen - tok jeg lett lappen! Eneste grunnen til dette var fordi jeg allerede hadde en stående hjemme fra før. Fordelen med denne er jo at jeg kjører fortere enn de andre og at jeg kan ha en annen bakpå, angrer ikke et sekund!

 

- Jeg har vært blodfan av Justin Bieber, og da mener jeg blodfan. Uff. Hele rommet mitt var stappet med plakater av ham og tusen øyne stirra på deg uansett hvor du kikket. Husker faktisk venninnene mine spurte om hvordan jeg fikk sove med alle disse øynene rundt meg. 

 

 

- Om jeg ikke får spist, er jeg umulig å snakke med. Jeg blir så gretten av meg når jeg ikke har fått i meg mat på lenge. Jeg kan seriøst krangle med alt mulig. 

 

- Jeg er faktisk utrolig dårlig med penger. Jeg er virkelig ikke god på å spare. Må nesten begynne å gjemme lønningene jeg får. 

 

- Jeg er liiiiiivredd for edderkopper. Æsj, det er det værste jeg vet. 

 

- Jeg gjør alltid ting i siste liten. Jeg er alltid flink til å planlegge at jeg skal gjøre planlegge at jeg skal øve til en prøve tidlig. Men om jeg gjør det? Nei. Ender alltid opp med å øve den siste dagen.  

 

Var det noe du ikke visste?

 

 
Da var vi forbi 17 Mai også! Tror dette må den beste dagen i året. Omtrent den eneste dagen man bruker bunaden og alle samles i byen. OG, ikke minst har det vært kjempefint vær de siste årene! I år var det virkelig varmt her i Skien. Det var nesten litt for varmt på morgenen. Jentene og jeg startet dagen med en superkoselig frokost før vi gikk innover til byen og kikket. 


Senere på dagen, spiste vi på Jimmy's - som endelig har åpnet ved bryggene i Skien. Utrolig mye god mat der. Her koste vi oss med mye latter, god mat og drikke før vi dro videre og så på borgertoget - selvfølgelig. Er det noe jeg føler man må få med seg på 17. Mai, så er det borgertoget, dette har bare blitt en tradisjon.Alt i alt, ble dagen veldig bra og jeg koste meg masse. Nå er det et år igjen til neste gang, og da er det russebuksa som er på! Gleder meg!!

 


 
Nå er det virkelig ikke lenge til sommerfeire, sol og varme. Merker det skal skikkelig deilig med lang ferie og fritid. Har også så mye gøy å se frem til!

 

Sommerferie

 


Ah, trenger jeg å si mer? Hvem gleder seg ikke til ferien?

 

Magaluf

 


Dette blir så sykt. Vi er 11 jenter som drar til Magaluf, Spania 16. Juni. Ser såå mange videoer på youtube fra partybåter og feststrender. Hvor gøy blir ikke dette? Gleder meg allerede til å redigere "Magaluf 2016" videoen.

 

Findings festivalen

 


Både jeg og jentene planlegger å reise på Findings festivalen 19. August i Sommer. Har sett masse bilder og videoer på facebook. Ser utrolig gøy ut.
 

Har dere også noe å se frem til?
 

Denne uken har det vært utrolig mye skole. Mandag, tirsdag og onsdag gikk til muntlig tentamen i mediefag. Fikk virkelig stresset meg gjennom disse dagene. Jeg ble trukket opp i foto og ble egentlig ganske fornøyd. Nå er endelig medietentamen ferdig og vi ble heller ikke trukket opp i eksamen i dag. H E L G.

Det er Mai og været har vært er som om det skulle vært juli.  deilig med sol og varme. Har faktisk allerede badet og solt meg i løpet av denne uka. 

 


 

Gleder meg masse til sommerferien nå kjenner jeg. Skal bli såå deilig med ferie
I går ble det feiring av konfirmasjonen til broderen - Teodor. Var kjempekoselig med masse god mat og ikke minst dessert! Husker jeg sto til konfirmasjon selv og var egentlig fornøyd med å få dagen overstått, haha....

 

 


 

  

 
I går var det stor sol og perfekt vær for å grille. Vi samlet oss hos Ingrid og storkoste oss med masse god mat.

 

 
 

> Trykk her <


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits