Her om dagen ble det arrangert Hjalmar Awards på skolen. For de som ikke vet hva det er så er det et arrangement for oss på media&kommunikasjon hvor de deler ut priser. Kjempegøy! Pyntet oss med lange kjoler og høye sko.

 


Ina og meg ♥♥

 


Fiine Maria, Ina og Aurora

 


Emma - Katrine - Ina - Aurora - Isabella - Julie - Martine - Maria - meg - Ingrid
I det siste har det vært utrolig fint vær så nå var det på tide med en grillkveld. God mat, godteri, musikk og latter, kjempekos. 

 

 


meg og ina ♥
 

I går var været kjempefint. Måtte jo selvfølgelig ta en tur på Bakkestranda og grille. Tepper, tjukke jakker, skjerf og ullsokker. Kjempekos♥♥
♥ Aurora - Emma - meg - Emilie - Ina ♥

 

 

 


her - her - her - her 

 

her - her - her

 


her - her - her

 

 

 

Fikk panikk da jeg våknet i dag, trodde vi hadde skole. Men nei, vi har fri og hjemmeoppgaver isteden ♥♥♥ LANGHELG. Akkurat det jeg trengte. Er så sykt skolelei, og jeg er vel ikke den eneste? Nå er det heldigvis snart sommer.

 

 -- \\http://weheartit.com/ida_marie_5/collections/82034057-anything-black --

 

 
Var kjempedeilig å våkne til at alle var på jobb eller skole og at jeg hadde fri og var alene i dag. Uken etter feriene er alltid den verste. Nå er det helg og enda noen dager før skolen igjen. 
Planen for dagen var frokost med jentene. Kjempedeilig med amerikanske pannekaker med sjokolade og jordbær. Merker også at sommeren er på vei. Kjempevarmt ute og jeg kunne ikke gledet meg mer til sommeren. 

 

 

 
 
Fikk en suuper nyhet på skolen i dag. Nemlig fri i morgen! Eller, ikke helt fri, men hjemmeoppgaver. Heller det enn å være på skolen spør du meg. Dette ble virkelig en kort skoleuke, men gjør meg absolutt ingenting. Planlagt kjempekoselig frokost med jentene på morgenen også♥♥ 

Ellers har det vært en strålende påske for meg. Jeg har bare vært hjemme mens de aller fleste andre har vært på hytta og stått på ski. Startet påsken med en feiring av Silje med jentene fra ungdomsskolen, kjempekoselig å se alle igjen♥ Ellers har det vær cafe-turer eller morsomme jentekvelder som har stått for dagen.
 

- Kakao på Jonas B - Emilie, Ina og meg - Frokost med jentene (Poneh, jeg og Karoline) - Random bilde på gata -- Himmelen her om dagen, haha - Inaa - Poneh, Cecilie, Anette, jeg og Nora - Weronika og jeg -idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits