Anti-blemish solutions, spot treatment gel, Clinique

For noen uker siden var jeg i Berlin, der kjøpte jeg for det meste sminke, men jeg kjøpte også denne anti-blemish solutions, spot treatment gel fra Clinique. Først og fremst må jeg bare si WOW, den er så sinnsykt bra. Jeg har aldri slitt med kviser, men det hender at jeg  får kviser eller uren hud av og til og da var dette helt klart et bra produkt. 

Det er en slags "kvise krem" som passer til alle hudtyper. Man legger den på urenheter eller kviser også forsvinner urenhetene raskt. På meg forsvant det over natten, utrolig. Jeg kjøper aldri et produkt flere ganger, men dette er et jeg kommer til å kjøpe igjen. Denne kjøpte jeg på TaxFree'en på båten, men de selger den helt sikkert i andre sminkebutikker også. Jeg kan ikke huske helt nøyaktig hva den kostet, men jeg tror det var rundt 200-300 kr og ja, jeg vet "så mye??" men, en bedre spot-treatment finner du ikke.
Hei!

Hadde egentlig tenkt til å poste et innlegg i går, meeen, måtte stresse hjem og dra igjen. I går samlet mange seg på Olavsberget for å grille. Det ble så fint vær utover kvelden og vi koste oss kjempemasse! 

I dag kom Katrine og Tone bort. Vi har filmet hele tiden til en reklamefilm til skolen, haha, ler av videoene. Morsom oppgave. Nå skal vi smelte sjokolade med bær ved siden av og kose oss resten av kvelden♥♥  
Hei ♥ ahh, det er så deilig når det er fint vær ute. Fikk en ordentlig sommerfølelse da jeg gikk ut døren i dag til morgenen. Også er det så kjipt når du har en masse skolearbeid å gjøre i deeet dødsfine været...hvorfor nåå?
Vel, satt ute på verandaen siden jeg kom hjem i dag og øvde til prøve. Krysser fingrene for en bra karakter
Jaa, dette ble ikke et av de mest intressante innlegget, men har desverre ikke noe mer å skrive. Nå skal jeg legge meg, har vært så mye å gjøre.  Hei!

Nå som det begynner å bli varmt ute og alle vil begynne å gå med litt mindre klær, er det mange som vil ha litt farge både i ansiktet og på hele kroppen. Betakaroten er et helt ufarlig middel som gjør at du blir brunere på kort tid uten solarium. Pigmentene beskytter til og med huden. Betakaroten deles også ut gratis, slik at alle som vil, kan prøve.

Har du lyst på en GRATIS prøve av Betakaroten? Trykk på bildet under eller trykk HER for å bestille.


Har du prøvd Betakaroten før?
I dag føles det egentlig ut som en kjip søndag. Har sovet lenge i dag også, akkurat spist frokost og stått opp ordentlig, haha. Tenkte å kanskje få gjort noe ut av dagen også da, det er jo tross alt siste dagen i påsken før skole igjen. Denne påskeferien har gått utrolig fort! Gjort så mye hele tiden. 

I går hadde Ina Marie bursdag og Emilie og jeg ordnet til henne på kvelden. Vi satt ute på verandaen hele kvelden og jeg kom meg ikke hjem før sent. Det var kjempekoselig♥


See hvor fint og koselig det ble på kvelden♥
Hei! Nå har jeg nettop spist frokost, haha, litt sent kanskje? Litt senere i kveld skal jeg til Ina for å feire 16 års dagen hennes, blir koselig♥ Ellers er det Mandag i morgen, og heldigvis fri før skolestart igjen på Tirsdag. Føles nesten ikke som noe ferie når vi har hatt skolearbeid i hele påsken, ikke det at jeg har gjort så mye men, haha.
Som de fleste sikkert har merket så har jeg jo ikke blogget så mye i påsken, grunnen er vell egentlig at jeg ikke har hatt tid nok. Allerede på Torsdag dro jeg på hytta sammen med familien og kom ikke hjem før i går. Guud så godt det var å komme hjem igjen, neida, det var veldig koselig også da, men..

Hva har du gjort i påsken?
Da har jeg endelig fått til videoen fra Berlin. Ser at det var noen av videoene som var litt ustødige, haha, men det får gå.. Det var utrolig mange videoer å klippe så det tok også litt ekstra tid enn vanlig. ååh, ser tilbake på videoene og savner det så mye :(  
Anyways.. håper dere liker videoen og husk å sette på 1080p på tannhjulet til høyre for myye bedre kvalitet!!

♥♥♥

Meg, Emilie, Ina og Aurora på color magic på vei til Berlin // Alle oss ble tegnet gratis, haha, morsom tegning // Sceneprøver til forestillingen :D


Tropical Islands i Berlin, 30 varmegrader, umulig å få frisk luft // Også Tropical Islands, deilig å badee // Siste teori med MC før oppkjøring og prøve!


Film ♥♥ // Verdens fineste sang hittil! // Tropical Islands igjen, haha♥

Hva synes du?
Hei!

Åh, har gledet meg til denne dagen leenge! I dag var dagen danseforestillingen var. Det gikk faktisk utrolig (overraskende) bra, men dumt at det gikk så altfor fort. I morgen er det skoleforestillinger og vi må faktisk møte opp klokka åtte om morgenen. Derfor ble ikke dette et så raskt innlegg, har noe å gjøre igjen før jeg legger meg.
 

 

De to siste dagen brukte vi mest tid på bussen som var på vei hjemover. Vi var også innom Sachsenhausen og Ravensbrück. For de som ikke vet det, er det konsentrasjonsleir fra krigen. Grusomt å være der inne..
Har kost meg masse masse ellers og alt i alt har det vært en kjempebra tur jeg aldri kommer til å glemme♥


Nydelige Sverige til slutt♥♥
 


Starbucks frokost♥♥


Emilie, Josefine, meg, Vilde, Frida og Nora ♥


Stasi fengselet


Klatrer over Berlin-muren


Ina og Manao ♥


Overnatting i telt..


Du trenger:

♥ frosne bringebær
♥ frosne skogsbær
♥ eldorado eplenektar juice
♥ evt sukker 

 

Det første du gjør er å blande bringebær og skogsbærene. Deretter tilsetter du juicen. Jeg fylte opp 1\4 del av skålen til blenderen. Denne smoothien blir litt sur så hvis du ikke liker de så sure kan du ta i litt sukker. Så er den ferdig! mm, jeg synes den var kjempegod!

Hva synes du?
 


Noora og Katrine igjen♥


♥Holocaust minnesmerket♥


Meg, Emilie og Michelle ♥ Ina og Aurora


Klassen ♥


Josefine, Noora, Silje, Katrine, meg, Siri, Emilie og Tone ♥


meg, Tone, Katrine, Noora,Frida og Vilde ♥


Kurfürstendamm på kvelden♥
Hei!
Sov leenge idag, deilig. Har ikke akkurat blitt så mye søvn på turen til Berlin heller. I dag har jeg bare slappet av. Rolig lørdag. Pappa og jeg kjøpte oss mat og koste oss foran TV. Jeg laget også en kjempegod smoothie. Elsker smoothies. Oppskriften kommer i morgen :) 


Klarte endelig å lage flette på meg selv i dag, *stolt* haha

Hva har du gjort i dag?
 

 
Fine Noora og Katrine♥


Buss til Osloo


Noora, Katrine og meg, Mat på båten♥♥♥


Aurora, Emilie og Michelle ♥


Enda mer mat på båten(Y)


♥♥♥


Show night ♥


dRiNkS 


Emma, Julie, Aurora, Synne, Pernille, Ina, Emma, meg, Vegard og Emilie♥


Emilie, meg og Ina ; *


Emilie og meg :))
Hei dere!

Det var så utrolig deilig å komme hjem i sin egen seng etter en laaang tur hjemover i buss. Jeg tenkte å ha en video siden jeg filmet ganske mye. Tenkte også å ha del 1, 2 og 3 i bilder. Har kjempemasse å vise. Det ble også litt shopping, men myye mindre enn vi trodde det ble. Hadde håpet på litt mer shopping. Selv om jeg har kjøpt litt, føler jeg ikke at jeg har nok til en innkjøpsvideo, men jeg kan selvfølgelig lage et innlegg. Det jeg kan love er bilde-innlegg, video og guide :) 

Alt i alt har det vært en kjempebra tur! Har kost meg masse og dette er noe jeg ikke kommer til å glemme♥


Hele 10D klassen ♥♥


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits