Hei dere! Idag har jeg bare sittet hjemme og gjort alt klart til i morgen tidlig. Emilie kom en tur i sta, vi bare slappet av, gikk ut og tok noen bilder. 

 Nå sitter jeg og fortsetter med pakkingen til i morgen. wii, gleder meg kjempemasse! Vi tar først Color Magic til Kiel, før vi kjører en laang busstur til Berlin. Det blir shopping, bading i Tropical Island og besøk i leir, uff, det er det jeg gruer meg mest til. Hører folk sier det er trist og grusomt.. Uansett, jeg skal passe på å ta masse bilder som jeg kan vise når jeg kommer hjem, kanskje til og med en video? :) 
Hei! Jeg sluttet tidlig i dag. Tentamen i (spy)norsk, haha, neida det gikk faktisk overraskende greit. Nå er det bare matte tentamen igjen sååå er det Berlin på søndag. Ååh, gleder meg supermye, skal kose meg masse.
Nå skal jeg ut, må en tur innom Linda's hudpleie for å fikse bryna før vi drar. Skogen vokser og vokser, haha.. I tillegg vil jeg ha farge på dem slik at jeg ikke trenger å stresse med så mye sminke i Berlin.  


Singlet - H&M, Bukse - dr. denim (looveit), Cardigan - Cubus

Bildene er fra i går. Kjøpte akkurat en ny cardigan, (på bildene over.) Elsker den. I tillegg passer den til alt. Elsker egentlig cardiganer i seg selv, de er så gode også. Denner er fra Cubus :) Ha fortsatt en fin dag!  


Hei! Ahh, sov lenge i dag, deilig. Liker søndager mer av andre dager i uken - slappe av dagen. Så ja, skal egentlig ikke noe mere enn å slappe av. Burde egentlig være ute i byen siden det er fint vær, ehhee, men...

 
Våknet opp tidlig i dag, egentlig overraskende til å være meg, haha.  For kun er par dager siden hadde jeg en ordentlig vårfølelse med sol, men nå sitter jeg inne og ser ut vinduet av at det regner. Håper virkelig ikke dagene blir som dette i Berlin. Vi drar om kun eeen uke, wii! Gleder meg kjempemye! 

I går kveld dro jeg, Helene og Weronika på woken, ååh, utrolig god mat. Senere tok vi oss en tur innom down town - noe som ikke varte så lenge før vi dro hjem. Nå er det så deilig å tenke på at det er helg. Selvom det allikevel ikke er så lege igjen før en neste uke. Ahh, tentamener heele uka. 


Meg og Helene ♥
Weronika og meg ♥
Hei! Jeg har i det siste blitt helt avhengig av å ha noe å se på. Spesielt serier. Derfor tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om tre av favoritt-seriene mine. 

Hvem liker ikke 90210? Elsker serien. Denne er veldig lik Gossip Girl og det skjer mye av det samme. Beverly Hills, sommer og sol, en jente serie.


"Forget about Beverly Hills 90210, this is New York 10021." Alle har sett Gossip Girl, men det er allikevel noen som ikke har sett det. Om du ikke har sett Gossip Girl er det på tide.. Serien er som sagt litt av det samme som 90210, men i New York. 


Hidden Palms er en serie jeg akkurat begynte å se. Hadde aldri hørt om den før og kom over den en dag på Netflix. Selv synes jeg denne er utrolig spennende.  


♥ Hvis du drømmer om lengre hår kan det hjelpe med B-vitaminer. B-vitaminer hjelper også for hud og negler. Du får kjøpt en pakke med dem på Apoteket.

♥ Det hjelper også å massere hodebunnen i 5 - 10 minutter før du legger deg for lengre hår. Da blir blodet ditt stimulert og håret vil vokse fortere. Ulempen med dette er at du vil klart få fett hår, men da er det bare å vaske det.

♥ Hvis håret ditt er elektrisk, kan det være fordi du har brukt for mye shampo eller balsam i det. 

♥ Om du ikke vil bruke så mye penger på en dyr hårkur kan du for ta balsam i håret to timer før du dusjer. Dette har jeg aldri prøvd før, men det er mange som sier at det funker bra. 

♥ Ikke rett eller krøll håret ditt for ofte. Det siser seg selv at hvis du gjør det blir det fortere slitt. Hvis du skal rette eller krølle håret burde du bruke varmebeskyttende hår spray eller noe lignende.

♥ Det å dusje håret for ofte gjør også håret slitt, prøv å la det gå i hvertfall en dag mellom hver gang du vasker håret.

♥ Etter du har dusja kan du skylle håret ditt med kaldt vann. Det skal gjøre at håret blir skinnende og friskt.

 

♥ Ta alltid på fuktighetskrem etter du har tatt av sminken for å unngå tørr hud. Hvis du bruker sminkeservietter er det lurt å skylle ansiktet etter du har brukt de og så ta på fuktighetskrem. Det er veldig mange parfymestoffer og ting i serviettene som ikke er bra.

♥ Vask sminkekostene dine ofte! Det ligger så mange bakterier i kostene som vi ikke ser og som ikke er bra. Jeg prøver å vaske kostene mine en gang i uken. 

♥ ALDRI klem kviser før de er gule. Dette kjenner alle til... Om du klemmer dem før kan det komme stygge arr eller rødheter.

♥ Rens ansiktet ditt, hver eneste dag. Jeg vet det er slitsomt, men det er det som må til. Jeg bruker Proactiv og er super fornøyd. Vil anbefale den til alle sammen.

♥ Huden trenger fuktighet, så drikk vann! Selvfølgelig er vann bra. Vann hjelper mot tørrhet. Om du er tørr på leppene feks, drikk vann.

♥ Gå uten sminke så mye som mulig. Porene dine trenger å "puste". Her er ikke jeg flink. Føler meg bare grusom uten sminke, men prøver fordet. 
 

Jeg har skrevet disse før, men det er en stund siden nå. Håper alle fikk seg noen nye tips :)
ååh, er så deilig at det er sol og varmt utee! Har vært så dårlig vær de siste ukene også kommer det plutselig fint vær. OG det betyr converse og solbriller, æhh.. På skolen i dag ble vi også sittende ute i sola fordi det var så varmt, nå er det ikke lenge til sommer :D 

I morgen blir det nok null blogging etter som det først er kurs, dans og overnatting på skolen. Høres kjedelig ut? Jeg tror det kan bli moro jeg. Vi skulle visst bestille pizza, ha med godteri og se film, så det blir koselig♥
Cardigan og Singlet, BikBok // Bukse, dr.denim // Skjerf, New Yorker // Sko, Converse // Sobriller, Carlings
Hei! 

 
Bursdagsfeiringen for Tone Sofie som endelig ble 16! Det var kjempekoselig og moro at alle ble samlet og hadde det gøy. 


Noora og bursdagsbarnet Tone Sofie som lager mat♥
 Overraskelsesbursdag for Emilie som endelig ble 16 hun også! Laget god pizza og hadde det kjempegøy♥ 
♥♥♥

Hva har du gjort i helgen?


Hei!
I dag har jeg bare hatt en utrolig dårlig dag. Trøtt og sliten. Vet ikke hva som har skjedd med meg, blir bare så sykt fort sliten og trøtt. Vel, i dag var dagen jeg også skulle til reggistannlegen også. Gjorde vell ikke dagen noe bedre heller? Guud, som jeg ikke liker (hater) dem, haha. Gjør bare så innmari vondt hver gang, og i dag fikk jeg reggis under :(( Dagen ble bare bedre og bedre... Hvem er det som liksom får på regulering når de går i 10'ende? Heldige meg, haha, uff... Da jeg kom hjem var det bare å knipse noen få bilder før jeg hoppet inn i joggebuksa og hettegenseren min. 


Måtte jo selvfølgelig lage hjemmelaga sjokoladepudding også, ååh hvor mye frista det ikke med en til?

 
♥ Sol ♥ Jordbær ♥ Båtturer ♥ Strender ♥ Byturer ♥ Bading ♥ Shopping ♥ Grilling med venner ♥ Bikini'er ♥ Sene kvelder ♥ Shorts ♥ Sydenturer ♥ Jentekvelder ♥ Konserter ♥ Varmen ♥ Is ♥ Cola ♥

Hei

Våknet i dag til morgenen og var så utrolig sliten. Det var så deilig å komme hjem i går, ble virkelig stress og mye greier før ballet. Kom rett hjem fra skolen og fikk besøk av frisøren som ordnet meg, åh, ble såå fornøyd! Hun var kjempeflink med både hår og sminke. Ble mye penger å bruke til bare èn kved, men det var virkelig verdt det. Koste meg masse sammen alle på trinnet. Mat, dans, kåringer, underholdning og mye mer♥ Det eneste som var litt dumt var at kvelden gikk så fort, altfor fort. Husker første gang vi skulle finne kjolen. Alle snakket om det på skolen også, haha ♥ 
Dere som skal på ball burde glede dere. Hva synes dere?


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits