Hallo :)

I dag dro jeg til Porsgrunn for å ordne bryna mine hos Linda's Hudpleie. Det var vell kanskje på tide igjen også? Var en stund siden jeg vokset og farget dem nå. I tillegg ville je jo ha dem ordnet før ballet på Fredag. Ble som vanlig fornøyd med dem også. På bildene under har jeg også tegnet dem litt (mye).

Ellers har jeg ikke gjort mye spesielt. Haha, lo tidligere på skolen i dag da Erna Solberg kom på skolen. Flere politimenn som passet på og gjerde rundt skole-inngangen, haha... Hun kom visst på besøk fordi skolen våres er så flinke i matte, dèt inkluderer ikke meg, hehe... 
ahh, da var det mandag igjen... Har så vidt merket at det har vært ferie før skolen startet igjen i dag. Har gjort så mye i ferien som har gjort at det har gått fort. Har også vært veldig dårlig vær her i skien så jeg har ikke v'rt så mye ute akkurat.
Vell, var ikke SÅÅ ille å starte på skolen igjen heller. Denne uken kommer nok til å gå ganske fort siden ballet våres blir på Fredag. I dag var jeg nemlig å prøvde kjolen for siste gang og fikk  den med meg hjem. Gledet meg bare enda mer da kjolen var på, åå ♥

Torsdag ble det jentene hos Karoline. Kjempekoselig å lage god mat, se film og spise masse godteri. Fredag dro jeg, Teodor (bruri, haha) og pappa på hytta. Håpet egentlig å stå i bakken en av dagene før skolen startet igjen, men vi ble bare på hytta og jobbet med den før den snart skal selges. 

Tro meg eller ikke, men vi har faktisk prøve i morgen. Så nå skal jeg sitte litt med skole arbeid. Uff, altfor tidlig med prøve nå.
Hallo :)

På Mandag dro jeg med jentene på tullis. Var jo kjempefint vær og sol. Hvor ble det egentlig av sola?  I går hadde jeg egetlig bare en slappe av dag med Helene, godteri, snakk og kos♥
Våknet til morgenen i dag og så at klokka var halv to?! Første gang på lenge at jeg har sovet så lenge, haha.. Merket også fort at det snødde ute, ouff, ikke mer snø nå, plis? Nå kan det bli vår syntes jeg. Fikk forresten en haug nye klær i går av tanten min, ble kjempeglad, så mye nytt og fint. Cardiganen på bildene over er en av dem. Tenkte å ha et innlegg om favoritt plaggene mine etterhvert også :)
Hei !

I går, på lørdag holdt vi et surprise party for Helene siden hun ble 16, var utrolig gøy! Ble mye stress og kaos, men også kjempemye morro. Det var så gøy å se reaksjonen hennes da hun kom inn døren og alle ropte "SURPRISE!!" Senere på kveden hadde vi neon farget "maling" og tegnet oss i ansiktet og vi ble faktisk selvlysende, haha. 
I dag er jeg så sliten og trøtt. Har rotet bort hele søndagen på å ligge og ikke gjøre noe, haha, egentlig deilig og da :)) Vi har også vinterferie og nå, åå så deilig. Skal virkelig utnytte denne ferien. 


Bursdagsbarnet Helene ♥


Helene, meg, Karoline \\ heile gjengen


Me, Helene, Samile og Weroo
Hallo ♥

Uff, ja.., i dag er det valentines day. Eller, dagen er snart over men... Ser overalt på we heart it, instagram, facebook og ikke minst på gaten, av søte kjærestepar som feirer sammen:( Jaja, hadde jo en kjempekoselig valentines date med Emilie og Martine på Peppes Pizza. mm, Kjempegodt! Ble faktisk utrolig billig også, haha. Vi ventet omtrent i 1 og en halv time, de hadde altså glemt oss så vi fikk derfor pizzaen helt gratis. Greit det egentlig. Spiste også en herlig dessert, åh ♥


Emilie og Martine♥


Jeg og Martine ♥
mmm!

Har dere også vært på date?
Hei,

Dagen i dag har egentlig vært helt grusom. Vet ikke hvorfor, men liker ikke torsdager. Casper (yngste broren min) kom på besøk i dag da. Det var kjempekoselig og se han igjen. Går så lang tid mellom hver gang vi får se han...Krysser fingrene for at jeg kommer inn på førstevalget på vgs \\ ahh, Gossip Girl og kakao \\ :))


Av en eller annen merkelig grunn er denne på lista mi, hahah \\ Emilie på overnatting her ♥ \\ Ina Marie og jeg på karneval, haha


Uff, mandag i dag. Egentlig har denne dagen gått overraskende fort. Mandager pleier virkelig ikke å gå fort, men.. Var så vidt hjemm'om før jeg dro videre til byen igjen, måtte ha et par små-ting som skulle være klart til ballet om to uker. Blir såå bra :D 
I morgen har jeg time hos frisøren, ettervekst ja. Det skal bort. 

Hva har du gjort i dag?
Hei!

FREDAG
Fredagen var virkelig stressende og ble såå sliten på slutten av kvelden. Klassen våres holdt nemlig karneval for de mindre for å tjene penger til Berlin turen vi skal ha i slutten av 10'ende. Tror nesten vi hadde det gøyere enn småbarna. (hahha) Vi kledde oss faktisk ut, egentlig for at de små skulle syntes det var enda gøyere. 


Jeg, Siri og Katrinee ♥


Silje, Emma, Tone, meg og Emilie

LØRDAG
Jeg er helt sikker på at på lørdagen var alle i klassen slitne. Over 100 barn som løp rundt i hele gymsalen og skrek, ja... Da, var det så koselig og få besøk av Ina Marie og Emilie. Vi satt oss opp i badekret, laga cookies og spiste Taco, ååh, kjempegodt.


Fine Ina og Emilie♥

SØNDAG
Ja, i dag er det søndag og dagen før skolen igjen. Føles ut som det bare har vært en dag med fri før skolen starter igjen. Denne dagen har (til nå) gått som alle andre søndager. Elsker disse dagene♥

Ha en fin dag videre!>HER< og >HER<


>HER< og >HER<


>HER< og >HER<


>HER< og >HER<
Hei!

Først og fremst må jeg bare si at dette ble et litt sent innlegg, men fikk ikke satt meg ordentlig ned før nå.
Nå har jeg så mye å se frem til. For det første skal vi ha ball om bare noen uker, gleder meg mer og mer:D Vi skal også til Berlin med klassen, det blir såå koselig. Lange kvelder og lange, men koselige bussturer å se frem til på den turen. Også er det bare 113 dager til jeg fyller 16 år! Guud, som det skal bli deilig å endelig bli 16. Blir også noen koselige jentekvelder fremover og hvor deilig er ikke det? Jepp, nå sitter jeg og ser på Gossip Girl før jeg skal prøve å sove før en stressende torsdag i morgen. Skole - mattekurs - dans - jobb - HJEM. 
Hallo,

Det er veldig lenge siden jeg har hørt noen ordentlige bra sanger. Har ikke vært så mye bra i det siste, men tenkte jeg allikevel kunne ha et innlegg med noen av sangene jeg har høt på i den siste tiden, repat og repat. 

 


 

 

 


 

Hva synes du? Har du hørt dem?
Hei!

åh, som denne helgen har gått fort! Plutselig var det søndag og skole igjen i morgen. Uansett har det vært en herlig helg. På fredag tok jeg turen til mamma, lenge siden sist jeg var der nå så det var koselig. På lørdag fikk jeg besøk av Emilie, haha, for en kveld... Ble mye latter og go' mat. Og Søndag - idag, har jeg bare slappet av. 


nok et bilde av kakao, hehe ♥ 


Meg og Emilie :*

Både jeg og Emilie våknet litt tidlig i dag. Og da gikk vi rett bort til solsenteret for å ta sol. MEN, som sikkert flere har merket, så regner det her i Skien. Så da vi gikk hjem derfra var vi begge klissvåte også, og da Emilie dro så bestemte jeg meg for å sette meg i badekaret og slappe av ♥deilig. 

Hva har du gjort i helgen?


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits