Genser - BikBok \\ Kjede - BikBok \\ Bukse - dr. Denim \\ Jakke - ?

 
 
Genser - ? \\ Bukse - Gina Tricot \\ Smykke - Bik Bok \\ Jakke - ?

Hei!

Nå har det kommet såå mye snø her i Skien. Var derfor kjempekaldt og stå ute å ta bilder så de ble ikke så bra. Vet også at jeg ikke har vært så flink i det siste når det gjelder bloggingen, og må fortsatt skyldde på skole (haha). Vet at jeg skjerpe meg, men har også null idè om hva jeg egentlig kan blogge om. Men, en ting er sikkert, og det er at jeg skal bli flinkere :)
♥ Om du sliter med kviser eller ren hud kan komme av maten du spiser. Spis heller sunn og næringsrik mat isteden for ferdig mat.

♥ Vask sminkekostene dine hver uke! Det er kjempeviktig å ha rene koster. Det er så mange baktierier som legger seg inni kostene som vi ikke tenker over.

♥ Ikke ta deg så mye på ansiktet. Det er sånn man ikke tenker over som for ekspempel når man sitter på skolen og lener seg på handa for å se på tavla. Ja, det er mange tilfeller man ikke tenker over. Det er alltid mange bakterier på handa så prøv å unngå å ta så mye i ansiktet.♥ Om du bruer sminkeservietter kan det vre viktig at du vasker ansiktet med vann før du tar på en krem. Jeg gjør dette, hver kveld.

♥ Det er både bra for håret og huden hvis du skyller deg etter du har dusjet. 

♥ Tannkrem. Om du tar litt tannkrem på kvisene dine og har den på i ca 10-15 minutter skal kvisene ha tørket litt ut. 

♥ Drikk vann! 
Pyntet rommet med litt bilder på veggen i sta. Fant bildene fra weheartit og skrev dem ut. Hva synes du om bildene?
♥ Hei,

I dag sluttet jeg ikke før klokken tre på skolen, ettersom jeg sa ja til ekstra mattetime hver mandag og torsdag etter skolen slutter. Ja, jeg sliter med faget, haha. Fikk også melding av danselæreren i dag at det ikke ble noe trening. Passet egentlig helt perfekt, er så sliten. Har druknet i skolearbeid i det siste, altfor mye å gjøre. Fremføringer, prøver og ikke minst lekser. Så med en gang jeg kom hjem var det på med Gossip Girl og slappe helt av. Ja, ikke det mest spennende innlegget, men har ikke annet å skrive.. 
åå, godt.

Ha en fin dag videre :)
♥ Hallo,

I dag ville jeg virkelig ikke op av senga for og dra på skolen. I tillegg er det mandag. Jeg vet at det ikke bare jeg som ikke liker mandager. Såå, da jeg kom hjem, bestemte jeg meg for at jeg måtte gjøre dagen litte grann bedre. Måtte selvfølgelig ta frem kakao, kjeks og Gossip Girl. Så nå, sitter jeg egentlig bare og slapper av. Etterpå tenkte jeg og gå for å ta sol, er ikke lenge før ballet eller Berlin turen med klassen, også jeg som blir så "fort" brun...Har dere noen planer for dagen?
Hei!

Er det noe jeg elsker så er det cover sanger. Har så mange sanger og vise og tenkte å dele noen av dem her :)


 

 

 

 


 


 
Heihei,

idag har dagen gått som alle andre Torsdager. Skole - dans - hjem. Eneste forskjellen i dag var vell at vi fikk ball invitasjonen våres, blir så braa! Gleder meg virkelig til ballet. Alle andre skoler har alltid hatt ball hvert år imens vi har ett spesielt ball i 10'ende. Husker vi var misunnelige på de andre skolene da vi gikk i 8'ende da, haha...
I morgen skal vi (meg, pappa og Teodor)  faktisk en tur til Ikea. Skal endelig få meg et nytt skap. Hadde hele tiden tenkt til å ha en romvideo når jeg fikk det nye skapet, hvordan høres det ut? 
Og ja, jeg vet, super spennende innlegg, men har ikke annet å blogge om akkurat nå, hehe

Bildene over har jeg tatt selv, synes selv sånne er kjempekule. Hva synes dere?
Hei!

Dagen i dag har faktisk gått utrolig fort! Selvom onsdager er de værste dagene når det kommmer til skole så gikk det faktisk fort. Ina Marie og Emilie ble med hjem en tur også, skjedde vel ikke noe speiselt, bare slappet av♥ Da begge dro etterhvert dro jeg bort for å ta sol, må ha litt farge til både ballet og Berlin tur med klassen, ser såå frem til begge delene!

Meg, Ina Marie og Emilie ♥ 


ååh, er ikke denne fin? Mirrors - Justin Timberlake (Boyce Avenue ft. Fifth Harmony cover) 
Hallo :)

Da jeg kom hjem i dag var det bare å skifte til joggebukse og en god hettegenser med en gang og sette seg foran peisen. Har vært så kaldt de siste dagene nå, i tillegg snør det, heele tida. Har faktisk mer 'julestemning' nå, enn før jul...haha..
Ble ikke så lenge foran peisen før jeg måtte gjøre litt skolearbeid. Ett av nyttårsforsettene mine var jo å bli flinkere på skolen såå jeg får vell bare gjøre det beste ut av det så får vi se hvordan det går.

Hva har dere gjort i dag?
Hei dere!

Tenkte jeg kunne ha flere innegg som dette fremover. Dette er da Januar favoritter, så klart. Er vell egentlig ikke så mye mer å si. Innlegget går jo ut på favorittene mine i Januar, så langt.. Uansett, håper dere liker det :)

♥ Denne favoritten er egentlig en pakke fra bareMinerals. Hadde ønsket meg denne og fikk den til jul. Nå har jeg blitt helt forelsket i den! Bruker så og si alle produktene hver dag nå også, er kjempefornøyd. Pakken består av en Mineral viel, to foundations, en all-over face color (?), tre børster og  en primer. Jeg synes at produktene gir en mye mer naturlig 'look' enn det mange andre produkter gjør. Vil i hvertfal anbefale pakken.

 

♥ Nå som det er vinter er det veldig lett å få tørr hud og om er det noe jeg hater er det tørre hender. Nå er ikke jeg en av de som får så tørre hender, men det hender av og til. Denne håndkremen er perfekt! Denne er fra Vichy og man får kjøpt den på blandt annet apoteket. Kremen tørker også kjempefort inn i huden. Det værste jeg vet er kremer som A L D R I  tørker. 

 

♥ Når det kommer til ansiktet har jeg en annen krem fra The body Shop og anbefale. Er både grusomt og slitsomt å ha tørr hud i ansiktet også, det syntes i hvertall jeg. Den er veldig god å bruke for å hindre kviser eller uren hud, men også perfekt til å ta på før du sminker deg. 

Hva syntes du?
Heisann :)

Våknet opp i dag og kikket ut vinduet da det endelig hadde kommet litt snø. Kanskje det var den eneste snøen som kom i år, det har i hvertfall ikke vært mye her til nå. Senere på dagen bestemte vi (jeg, Teodor og pappa) oss for å ta oss en tur på hytta våres på lifjell. Ettersom den holder på å bli pusset opp har jeg ikke vært der på leenge, kunne ikke huske sist jeg var der. Var der ikke så lenge heller da, bare laget oss noen vaffler og slappet litt av før vi dro igjen. 


Er kjempefint der oppe!
følg meg - ida_marie_5
Hei!

Skoledagene denne uken har vart så utrolig lenge. Uken har rett og slett vart lenge. I tillegg har vi kjempemye å gjøre på skolen som gjør det litt ekstra kjedelig, haha.. Heldigvis ble det fredag igjen i går. Helene kom på besøk og ble til at hun bare overnattet her også. Hadde det kjeempekoselig med sjokolade, bær og tv. 


ååh, vet ikke om noe bedre!

Hva gjorde dere i går?
♥ Har du noen gang fått striper eller merker etter selvbruningen? Det kan faktisk hjelpe med bakepulver og en svamp for å skrubbe det vekk. Jeg har aldri prøvd dette, men flere sier at det funker.

♥ Gå uten sminke så mye som mulig. Da får huden din 'puste'. Jeg prøver å ha en dag i uken hvor jeg ikke bruker noe sminke, som for eksempel på søndager, hva skal man gjøre på en dag som det?

♥ Om du vil ha lengre hår hjelper det å spise B - vitaminer. B - vitaminer hjelper også for hud og negler og du får kjøpt dem på Apoteket blandt annet.

♥ Om du vil ha lengre hår kan du også massere hodebunnen din i 5 - 10 minutter hver dag. Da blir blodet ditt stimulert og håret ditt vil vokse fortere. Ulempen med dette er at du kanskje kan få fett hår, men da er det bare å dusje.♥ Hvis du tar ferske potetskiver på urenheter på huden skal kvisene tørke og forsvinne etterhvert.

♥ Drikk vann! Drikk gjerne 2-3 liter vann hver dag. Huden din trenger fuktighet. Jeg har selv ike vært noe flink til å drikke vann, men nå i det siste har jeg blitt mye bedre og det hjelper :)

♥ Om du vil få frem kinnbenene kan det være lurt å ta en sminkekost eller en blyant og holde den fra munnviken til toppen av øret. Det er der du holder kosten du skal legge sminken.

♥ Hvis håret ditt er elektrisk kan det være fordi du har brukt for mye shampo eller balsam i det.
Hei!

Da har skolen startet for fullt igjen. Tilbake til den vanlige hverdagen og opp tidlig. Er forsåvidt(?) greit å ha litt rutiner igjen også så det blir noe ut av dagen. Var jo egentlig på skolen på Fredag, men har ikke fått blogget noe i helgen så beklager for det. Kommer masse innlegg nå fremover :)

 


Jakke, vet ikke - Genser, Bik Bok - Skjerf, Acne - Bukse, dr.denim - Sko, converse

Hadde ikke på meg dette antrekket på skolen, men siden det nå først var greit vær til å gå ut og  ta bilder, tenkte jeg at jeg kunne ordne meg litt. Elsker jakken! Har ønsket den meg leeenge og fikk den endelig til jul av noen venninner. Dessuten er den varm også sånn at jeg kan begynne å bruke den nåå :D
Hva synes dere om antrekket? 
AUGUST 


Camping tur med Helene i Kragerø♥ Kjempekoselig


Fikk endelig nytt og større rom


Handlet mye klær med venninner.SEPTEMBER


Kjempekoselig tur til Oslo med Ina Marie og Emilie♥


Tok mye antrekk-bilder


Mange koselige kvelder med venner


Møtte verdens beste Casper, lillebror♥

OKTOBER

 
Begynte med trafikalt, kurs for lett motorsykkel. Såå glad jeg er ferdig!


Tok også mye antrekk-bilder denne måneden
 

NOVEMBER
Var en del borte fra bloggen en stund, fikk endelig pc'n tilbake så jeg kunne blogge igjen


Tur til Sverige med farmor♥


Var bøssebærere for Filippinene

DESEMBER

 


Koste meg masse, masse


Hadde en utrolig koselig jule-kveld med familie, gaver og god mat♥

Tenk at det allerede har gått et helt år. Jeg synes det har gått utrolig fort. Mange gode minner og kanskje noen nedturer også, men sånn er det. Har hatt et fint år med venner og familie, godt nyttår alle sammen!
Aller først må jeg si GODT NYTTÅR til alle sammen!
I går tok jeg meg laaang, lang tid om morgenen. Våknet allerde klokken syv om morgenen, fikk ikke sove.. Lå så lenge i sengen og slappet av med mobilen før jeg måtte opp og starte dagen. 
Fikk en ny krølltang til jul som jeg selvfølgelig måtte teste i dag, den viste seg å være kjempebra! Nå krøllet ikke jeg hele håret som dere sikkert ser på bildet over, men... Jeg ble i hvertfall super fornøyd med den:)
Senere på kvelden kom det koselig besøk og vi spiste god mat og dessert før jeg ble invitert til Weronika. Hadde en kjempefin kveld med mange kjente. Håper også at 2014 bir bedre enn 2013.


Håper alle hadde en fin kveld i går!


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits