Topp fra Brandy Melville

  
Turtleneck gensere fra Ambiance

 
Tskjorte fra CottonOn

 
Tskjorte fra Garage

 
Pudder fra Sephora

 
Sko fra Vans

 
Playsuit fra Papaya
 

Jeg er veldig fornøyd med alle innkjøpene selv om det ikke ble så veldig mye shopping. Jeg vil absolutt anbefale å besøke de to shopping stedene vi var innom om du skal til Orlando. Orlando Premium Outlet består av gågater innenfor et område med outlets fra mange forskjellige butikker. Her er det altså butikker med mye salg. Vi orket dessverre ikke være her så lenge på grunn av varmen. Mennn, vi var også innom Florida Mall som er Orlandos største innendørs kjøpesenter. Her har de VS, Pacsun, Sephora, Zara, H&M, Macy's osv... 

 

 

Zara

 


Monki. ♥Verdens herligste jakke♥

 


Brandy Melville

Hva synes du om innkjøpene?


Color Correcting Concealer fra Isa Dora


Mascara fra Max Factor


Skjerf fra Gina Tricot


Cardigan fra Gina Tricot

I dag tok jeg, Emilie og Ina en tur innom kjøpesenteret og shoppet litt. Haha, planen var vell ikke å shoppe, siden jeg ikke har så mye penger, men det er så sykt mye fint ute i butikkene nå for tiden! Elsker høsten og klærne. Jeg kan endelig begynne med å bruke skjerf og jakker, ahh♥ Gleder meg også til vinteren, noen fler?
Satt meg ned i stad for å bestille denne kjolen fra nelly. Jeg synes den er kjempefin og passer perfekt til anledninger som for eksempel julaften. Bestilte den i x - small >HER< 
Hva synes du?
 


Pudder fra Clinque


Whats your type? Mascara fra The Balm

 Genser fra H&M  - 199kr


Bukse fra BikBok - 249kr


Bh fra H&M - 149kr € Sokker fra Cubus - 69kr OG JA, jeg vet det er litt tidlig å kjøpe sånne sokker, men de er så gode!


Armebond fra GinaTricot - 49kr € Nagler fra H&M - 49kr

Hva synes du om innkjøpene?
Hei !

De siste dagene har jeg vært uten pc og har ikke hatt mulighet til å blogge. Har også vært veldig opptatt med mye annet, men nå fikk jeg endelig tatt meg tid til litt blogging :) I går var jeg i Porsgrunn med Emilie og Ina Marie, vi skulle egentlig bare kose oss med en is og gå rundt, men endte også med at jeg kjøpte meg litt. 


€ Skjørt fra Gina Tricot € T-skjorte fra Gina Tricot €

Nå kom Karoline akkurat på besøk, tenkte vi skulle ordne oss noe godt og kose oss :))

\\fra bikbok

Hva synes du om dekselet?
Heihei!

Fikk desverre ikke blogget i går. Ble så sliten etter å ha gått så mye i byen. Ble faktisk til at jeg dro til byen i dag også med Martine for å feire hennes bursdag, kjempekoselig det. Kjøpte meg litt også, tenkte å vise tilsammen hva jeg kjøpte i går og i dag:


Veske fra H&M 199;

Singlet fra H&M 99;


Foundation fra Chanel (Fredrik & Lousia) 390;

Proactiv hudpleie fra Vita 399(?);


Hvit topp fra H&M 49;

Alt i alt er jeg egentlig ganske fornøyd til nå. Har fortsatt litt mere igjen jeg skulle hatt til sommeren, men det får jeg ta senere :) Ellers har jeg jo hatt fri fra Onsdag og helt ut uken, til neste uke er det jobbuke også er det siste uka på skoleeen! 

 
Hei, heiKom akkurat meg hjem etter treninga, få ganger igjen nå til forestillingen, gleder meg faktisk, men samtidig gruer jeg meg også. Blir så altfor mange folk som skal se på! men, nok om det. Som de fleste av dere sikkert vet, har det vært 50% på hele BikBok i dag. Synes Bik Bok har utrolig mange fine nye klær for tiden så jeg måtte selvfølgelig innom og kjøpe meg litt. 


Jakke fra VeroModa 399 kr


Genser fra BikBok 399kr


Kjede fra BikBok 199 kr


The rocket volum Mascara 99 kr

Hva synes du om innkjøpet?

 
Hallo ♥

Da har jeg endelig fått meg noen nye uggs, kjempegode og varme! Hadde egentlig tenkt og bestille fra nettet, men det ble det visst ikke noe av. Disse har jeg kjøpt på DNA og er fra merket EMU. Hva synes du?


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits