Heiheii, håper alle har hatt en suuper sommer. Nå har september kommet og det er en god stund siden jeg sist blogget. Meeen, jeg har bestemt meg for å ta et friår, rett og slett fordi jeg er så sinnsykt skolelei. For øyeblikket er det jobb som står for planen i min hverdag og da har jeg også masse tid til å blogge!

Siden det er en stund siden jeg blogget sist, legger jeg med noen bilder over hva som har skjedd i sommer.
Jeg og jentene bestemte oss faktisk for å gå 6 - 7 timers lange Besseggen i sommer. Og ja, det var faktisk verdt det når vi var ferdig. 

 
Processed with VSCO with c1 preset
 
En uke senere, dro vi til Rhodos som en gjeng på 10 stykker og leide oss et hus i Afandou. Kjeeeempedeilig med litt ferie og varme i sommer også.
 
 

 

♥ Findings ♥  i år var så sykt bra!! Såå mange bra artister og skikkelig god stemning. 

 
 

Ja, overskriften sier vel alt? 
På fredag feiret jeg med jentene i finværet at jeg (endelig) ble 18. Synes det siste året har gått så sykt fort. Føler ikke det er lenge siden jeg ble 17. Nå gjenstår det bare å bli ferdig med billappen!! Anayways, det ble en bra kveld på fredag med masse bra musikk, latter og god stemning. Her ser dere litt bilder fra kvelden...

 


 

I dag var dagen vi skulle bli trukket opp til muntlig eksamen. Og jeg ble overlykkelig når de sa at ingen ble trukket opp. Var SÅ sikker på at jeg skulle opp i Engelsk, noe jeg håpet minst på i og med at det å snakke engelsk ikke er et av mine sterkeste sider, haha. Uansett, det er vel ikke noe å tenke på nå? Ingen kom opp♥♥♥
Nå gjenstår det bare tverrfaglig eksamen / medie eksamen som allerede kommer på mandag. Får bare krysse fingrene på at dette går riktig vei, så er det Magaluf som står for tur neste torsdag!! 

 

 
I dag er det selvfølgelig dårlig vær her i Skien, noe som passer ganske bra ettersom jeg kan slappe av hele dagen uten dårlig samvittighet. Søndager er liksom dager man skal være hjemme, se på serier og ta det med ro - noe jeg har drevet med hele dagen.

   

I morgen er det mandag og enda en ny uke med skole. Nå er det virkelig ikke lenge igjen til ferie og jeg kunne ikke gledet meg mer!! 

 
Da var vi forbi 17 Mai også! Tror dette må den beste dagen i året. Omtrent den eneste dagen man bruker bunaden og alle samles i byen. OG, ikke minst har det vært kjempefint vær de siste årene! I år var det virkelig varmt her i Skien. Det var nesten litt for varmt på morgenen. Jentene og jeg startet dagen med en superkoselig frokost før vi gikk innover til byen og kikket. 


Senere på dagen, spiste vi på Jimmy's - som endelig har åpnet ved bryggene i Skien. Utrolig mye god mat der. Her koste vi oss med mye latter, god mat og drikke før vi dro videre og så på borgertoget - selvfølgelig. Er det noe jeg føler man må få med seg på 17. Mai, så er det borgertoget, dette har bare blitt en tradisjon.Alt i alt, ble dagen veldig bra og jeg koste meg masse. Nå er det et år igjen til neste gang, og da er det russebuksa som er på! Gleder meg!!

 


 
 

Denne uken har det vært utrolig mye skole. Mandag, tirsdag og onsdag gikk til muntlig tentamen i mediefag. Fikk virkelig stresset meg gjennom disse dagene. Jeg ble trukket opp i foto og ble egentlig ganske fornøyd. Nå er endelig medietentamen ferdig og vi ble heller ikke trukket opp i eksamen i dag. H E L G.

Det er Mai og været har vært er som om det skulle vært juli.  deilig med sol og varme. Har faktisk allerede badet og solt meg i løpet av denne uka. 

 


 

Gleder meg masse til sommerferien nå kjenner jeg. Skal bli såå deilig med ferie
I går var det stor sol og perfekt vær for å grille. Vi samlet oss hos Ingrid og storkoste oss med masse god mat.

 

 
 

//bilder fra weheartit I de siste dagene har det vært inne-vær her i Skien. Skolen har startet for fullt igjen og ellers er det film-kvelder som dagene har gått ut på.
Tiden har gått så utrolig fort og nå er høsten her allerede (!!). Selv om sommeren kunne vært liiitt lenger er det allikevel koselig med høst igjen. Skjerf, tjukke gensere, og fine farger er det jeg elsker ved denne årstiden, og jeg er vel ikke den eneste?

 

 
På mandagen dro jeg og jentene på hyttetur til Lifjell. Ble en 2 timers lang kjøretur på mopedene, haha, men absolutt verdt det. Vi har hatt det kjempekoselig med å lage mat, se film, og le sammen. Nå var det også veldig deilig å komme hjem, dusje og slappe litt av før turen går til Florida i morgen tidlig, GLEDER MEEG.
Aurora, Martine, Julie og meg♥♥
 
I det siste, har ikke været her i Skien vært mye å skryte av. Overskyet eller regn. Derfor har jeg ikke gjort mye annet enn å være inne med netflix og godis med jentene. Nå håper virkelig været overrasker i August. Jeg skal forresten til Florida neste uke(!!!) og kunne ikke gledet meg mer enn det jeg gjør nå. Jeg har selv aldri vært i USA og ser virkelig frem til sol, varme, og masse shopping. Vi skal til Orlando, midt i Florida og har allerede planlagt at vi skal til Disney World og Miami i løpet av uken vi skal være der. GLEDER MEG.


Etter Florida er det bare noen få dager før skolen starter. Trodde aldri jeg skulle si dette da vi fikk sommerferie, men jeg gleder meg faktisk. Blir deilig med rutiner og å få noe ut av dagen. 
I det siste har det vært utrolig fint vær så nå var det på tide med en grillkveld. God mat, godteri, musikk og latter, kjempekos. 

 

 


meg og ina ♥
Var kjempedeilig å våkne til at alle var på jobb eller skole og at jeg hadde fri og var alene i dag. Uken etter feriene er alltid den verste. Nå er det helg og enda noen dager før skolen igjen. 
Planen for dagen var frokost med jentene. Kjempedeilig med amerikanske pannekaker med sjokolade og jordbær. Merker også at sommeren er på vei. Kjempevarmt ute og jeg kunne ikke gledet meg mer til sommeren. 

 

 

 
 

Emilie, Ina og meg 

 


Fiine Katrine og Noora 

I dag våknet jeg til suuper fint påskevær! Var også dagen for å ta turen til Jonas B med jentene, kjempekoselig. Bestilte selvfølgelig kakao med krem♥♥
Denne helga har gått så altfor fort. Føler jeg har fått gjort ganske mye også.  På fredag var det tapas med media jentene, lørdag - i går, var det loppemarked, cafe og bursdagsfeiring av Tone. Og i dag har jeg også vært på loppemarked, fant faktisk mye fint! Det har vært kjempefint vær i hele helga også! Satser på tidlig sommer i år også.

 

 

 

 
Ah, deilig med kort dag. Slutter vanligvis halv 4, men fikk gå klokka 11 etter å ha knipset noen fine bilder i byen, herlig. Da var det rett hjem å starte med redigeringen. Fant også ut at det var på tide med å rydde på rommet. Hele gulvet var dekket av klær, klær var bare slengt og kastet inn i skapet, men nåå, er det ryddig. 

Nå tenkte jeg å legge meg under teppet, lage meg kakao og se på serie. Har blitt helt hektet til Glee. Regner med at ganske mange har sett den, hvis ikke er dette helt klart en anbefaling.
Nå har jeg ligget omtrent i en hel uke på sofaen og krysset fingrene for å bli frisk før vinterferien. Sikker på at det ikke bare har vært meg som har vært syk heller. Men nåå føler meg endelig friskere og klar for å finne på noe. I dag er planen å se Fifty Shades of Grey. Må vel få til det jeg også. 


daglige dosen den siste uken
Endelig hjemme! Hyttetur til Lifjell med jentene var kjempekoselig. Dro på fredag og handlet inn godteri, og kjempegod mat for helgen og koste oss masse. Ski og sklibrett også♥ Ble mye latter, musikk og kos i alt. 
Må også si at det var deilig å komme hjem, kjempesliten. Nå skal jeg under dyna og se på Glee og forberede meg til skole i morgen allerede. 
Ina og Katrine klare for ski og sklibrett


også Emiliee


meg, Emilie og Katrine

Hva har du gjort i helgen?
Ja... da var det skolestart igjen. Har aldri sovet så lite før som natten til mandagen vi startet. La meg i sengen klokka 10, men sovnet ikke før 2-3 tiden. Heldigvis begynner døgnrytmen å bli bra igjen nå. 

Ellers er vi i JANUAR 2015!! Deeeilig med ny start nå og ikke minst januar salg. Har faktisk kjøpt meg selfiestang, utrolig morsom greie. Jeg kjøpte min på teknikk magasinet og vil anbefale denne til alle. Har også kjøpt noen klær som jeg tenkte å vise senere.
I går var vi alle media jentene ute og spiste på Jonas B. Utrolig koselig å være samlet alle sammen for å spise. Jeg bestilte selvfølgelig Club sandwich, utrolig godt!


Katrine, Julie, Martine - Emma, Aurora, Isabella, Maria og meg ♥


Fiine Aurora og Isabella 

Merker at det er jul nå ja. Føler at det er bare jeg som har julestemning her. Mer snø hadde jo vært koselig da... ja,ja... Er jeg den eneste med julestemning?
.. jepp, jeg var hos frisøren for noen dager siden. Har blitt så lei av de blonde stripene i håret, samtidig som jeg vil beholde den blonde fargen såå derfor ble det en blanding - ombe. 

Vel, stor forskjell ble det ikke akkurat, men føler det ble mye mer naturlig.
Ellers lurer jeg på om jeg er den eneste som ikke har julestemning? Ah, vi er litt over en uke til julaften og det er null snø her. Får trøste med litt julemusikk og julepynt.  
Det er første desember i dag! Tiden går så utrolig fort. Føles ikke lenge siden vi startet på videregående.I dag hadde vi også hospitanter hos oss på Media linja, såå dagen har egentlig vært ganske slapp i tillegg til at vi sluttet tidlig ♥♥

Ellers gleder jeg meg kjempemasse til jul, og jeg er vel ikke den eneste? Startet så vidt med julepynten i dag. Julegaver, hmh, alltid sent ute med dem... Har allerede laget jule-liste på spotify, herlig med julestemning.

 

Jeg har ikke nevnt at jeg har fått meg vscocam? Merket at alle fikk det, hvorfor ikke jeg? haha. Trykk på bildet under for å se profilen min :)))Nå har jeg akkurat kommet meg hjem etter en laang dag. Startet med å stå opp seks i dag for å dra til Oslo i dag. Åå, så koselig det var♥ Jeg, Ina og Emilie kjøpte oss kakao og gikk rundt i byen, slappet av.Planen var også å kjøpe julegaver, meeen, ble heller til at jeg brukte alle pengene på meg selv, haha. *fornøyd*
Etter Oslo, var det innflytningskveld hos Silje. Kjempekos å se jentene igjen, blir alt for lenge mellom hver gang. Nå skal jeg legge meg, dødssliten og trøtt. Heldigvis er det søndag i morgen, og jeg har ingen planer! Herlig å bare kunne slappe av en dag også :)


Sluttet tidlig og skiftet til joggebukse i det jeg kom hjem. Herligt. Fant også ut at jeg ville ha sjokoladefondant også. Ser det ikke fristende ut på bildene over? Det er jo kjempelett og går fort å lage♥
Nå sitter jeg egentlig bare å slapper av med musikk og sjokoladefondant, hehhe. Forbereder meg egentlig til konferansetime etterpå også, haha. Det pleier ikke å være noe problem, meen..
...overskriften sier vell alt? Mandager er som regel de verste, meeen samtidig beste i og med at vi slutter tidlig. Ble til at Emilie og Ina ble med hjem til meg også. Lagde noe jeg aldri har tenkt på før. Pitabrød gjort om til mini pizza, ahh, herlig.Etter maten sovnet vi alle tre og jeg våknet ikke ordentlig igjen før nå. Blir utrolig sliten av været og de laange skoledagene selvom denne ikke var lang. 
Jeg holder forresten på med en video som jeg tenkte å dele her på bloggen, sååå stay tuned!
God morgen ♥ Var faktisk kjempedeilig å våkne tidlig i dag. Begynte å sette i gang med å lage pannekaker også, noe som ikke skjer ofte. Herlig ♥ ♥ ♥


...ja, faktisk. Mandager er den dagen vi slutter halv to på skolen, utrolig deilig. I dag ble det rett hjem og lage sjokolade-frappè, som er min vanlige mandags rutine, haha.

Her om dagen var det 'crazy days' på de nærmeste kjøpesentrene her, SALG. Måtte selvfølgelig ta en tur å shoppe litt. Kjøpte blandt annet denne herlige genseren på bildene over. Den er lang og er perfekt på denne tiden av året. Elsker den ♥ ♥
I dag har dagen vært perfekt. Sluttet tidligere enn vanlig på skolen, laget dødsgode quesedillas pluss dessert sammen med Ina og Emilie♥ Ellers er det skolearbeidet jeg har jobbet med. Ikke så mye spennende å si om det, eller? Vel, nå er det bare to dager igjen til høstferie(!!!) Skal bli sinnsykt deilig. 


Herlig is med sjokolade og bær♥ Meg og Ina 
Skoledagen i dag har vært utrolig lang og slitsom. Var så herlig å bare slutte ti minutter tidligere også, haha. Kjenner også at det er nå skolen har startet ordentlig. Presentasjoner, prøver, innleveringer og prosjekter. Bedre enn ungdomsskolen er det. Elsker media og kunne ikke funnet noen annen linje for meg. 

I dag gikk også meg og Ina i byen litt. Kom også over en cafè vi ikke hadde vært på før. Utrolig koselig med en varm kakao, må gjentas♥ 
Nå har jeg endelig satt meg ned, fått på meg joggebuksa og klar for netflix, haha. Egentlig ganske sliten etter en dag i Oslo med klassen, utrolig koselig♥ (Som vanlig) - hadde jeg ikke så mye penger så jeg shoppet ikke akkurat, haha.. Ellers var vi Oslo for å se på museum som er som vanlig ikke såå veldig spennende. Koselig var det og jeg gleder meg allerede til neste år da vi skal på Senkveld :))


Julie, Aurora, Emma og meg ♥


Fiine Katrine, Maria og Ina ♥


♥ Meg, Katrine, Aurora, Ina og Julie ♥
Nå var det en stund siden sist jeg blogget ja. Har hatt en del å gjøre, ganske mye faktisk. Kjøretimer og skole. Nå blir det ikke lappen før neste år heller, ahhh :(((((  Her om dagen var jeg hos frisøren også, endelig. Bilde kommer senere. Ellers har jeg også ikke følt meg helt bra heller. Halsen min dreper meg snart. 
Ja, dette var egentlig bare et ikke spennende - kjapt innlegg før jeg skal ut nå igjen å kjøre, haha.


Dagens høydepunkt.


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits