Jeg har virkelig ingenting på hjernen når det kommer til blogginnlegg for tiden. Så om det er noen ønsker, er det bare å si ifra. Anyways, jeg kikket gjennom innleggene mine på bloggen for å finne noe å skrive om og fant ingen innlegg om funfacts. Derfor, tenkte jeg det var på tide å lage et jeg også...

 

- Jeg er helt avhengig av god tid om morgenen. Bruker gjerne 3 timer på å stå opp, spise, stelle meg og komme meg av til skolen

 

- Hver kveld rydder jeg hele rommet. Blir stresset av å se det er rotete rundt meg, og verre er det å våkne til rot!

 

- Jeg har lett motorsykkel lappen. Haha, i mens alle tok moped lappen - tok jeg lett lappen! Eneste grunnen til dette var fordi jeg allerede hadde en stående hjemme fra før. Fordelen med denne er jo at jeg kjører fortere enn de andre og at jeg kan ha en annen bakpå, angrer ikke et sekund!

 

- Jeg har vært blodfan av Justin Bieber, og da mener jeg blodfan. Uff. Hele rommet mitt var stappet med plakater av ham og tusen øyne stirra på deg uansett hvor du kikket. Husker faktisk venninnene mine spurte om hvordan jeg fikk sove med alle disse øynene rundt meg. 

 

 

- Om jeg ikke får spist, er jeg umulig å snakke med. Jeg blir så gretten av meg når jeg ikke har fått i meg mat på lenge. Jeg kan seriøst krangle med alt mulig. 

 

- Jeg er faktisk utrolig dårlig med penger. Jeg er virkelig ikke god på å spare. Må nesten begynne å gjemme lønningene jeg får. 

 

- Jeg er liiiiiivredd for edderkopper. Æsj, det er det værste jeg vet. 

 

- Jeg gjør alltid ting i siste liten. Jeg er alltid flink til å planlegge at jeg skal gjøre planlegge at jeg skal øve til en prøve tidlig. Men om jeg gjør det? Nei. Ender alltid opp med å øve den siste dagen.  

 

Var det noe du ikke visste?

 

 
Nå er det virkelig ikke lenge til sommerfeire, sol og varme. Merker det skal skikkelig deilig med lang ferie og fritid. Har også så mye gøy å se frem til!

 

Sommerferie

 


Ah, trenger jeg å si mer? Hvem gleder seg ikke til ferien?

 

Magaluf

 


Dette blir så sykt. Vi er 11 jenter som drar til Magaluf, Spania 16. Juni. Ser såå mange videoer på youtube fra partybåter og feststrender. Hvor gøy blir ikke dette? Gleder meg allerede til å redigere "Magaluf 2016" videoen.

 

Findings festivalen

 


Både jeg og jentene planlegger å reise på Findings festivalen 19. August i Sommer. Har sett masse bilder og videoer på facebook. Ser utrolig gøy ut.
 

Har dere også noe å se frem til?
I går ble det feiring av konfirmasjonen til broderen - Teodor. Var kjempekoselig med masse god mat og ikke minst dessert! Husker jeg sto til konfirmasjon selv og var egentlig fornøyd med å få dagen overstått, haha....

 

 


 

  

 

 
Long time, no see.... Etter mange måneder med skole og mye annet som har skjedd rundt meg, har jeg endelig tid til å blogge igjen. Nå er det faktisk 6 måneder siden sist jeg var innom bloggen (!!). Meeen, nå er jeg tilbake og tenker å starte for fullt igjen.

 ♥ Gleder meg til å poste mange nye innlegg og videoer fremover
Ah, nå er endelig sommeren her og enda flere nye sommersanger jeg måtte dele med dere
Bildene er fra weheartit.com
ENDELIG har jeg fått lappen(!!) Har aldri vært så glad før. Tok ("bare") 1,5 år med lett MC lappen. Hadde vel aldri valgt å ta dette sertifikatet hvis ikke jeg hadde lett MC sykkel hjemme. Endelig kan jeg også kjøre. Såå, dere kan gjette hva jeg har gjort de siste dagene. Kjørt, haha. 

 

(ignorer ripene... sånn ser det ut etter at lillebror måtte prøve seg :))

 

I morgen drar jeg til London med mams. Blir kjempekoselig med shopping, sol og sommer♥♥♥
Uff, så dårlig jeg har blitt på å oppdatere, må innrømme at jeg faktisk glemmer det av og til i tillegg til null inspirasjon. Men, nå er det sommer og 1. Juni, og man har alltid noe å blogge om på sommeren. Har virkelig store planer for sommeren. For det første drar jeg til London om ikke lenge, Florida i August, gleder meg helt sykt. Det ligger også mange sene jentekvelder for planer. Allerede denne uka skal vi levere bøker til skolen så nå er det bare å komme seg gjennom eksamen og såååå er det sommer.

Sist lørdag som var, hadde Ina og jeg en kjempekoselig feiring sammen. Laget sinnsykt mye god mat og dessert. I tillegg til mye festligheter. 
 

 

 


Jeg og Ina ♥♥

 

 
Først. Jeg håper alle hadde en suuper 17 Mai feiring på søndagen!! Det hadde jeg. Brukte dagen på å være med venninne og kose oss masse. Var i byen kjempelenge og så på alt av tog. Litt av barnetoget, russetoget og borgertoget. Ble bare et liite ganske stort gnagesår også. Var såå deilig å legge seg når jeg kom hjem og i tillegg tenke på at jeg hadde null skole på mandagen.
Slenger med noen bilder fra dagen... 

 

Julie, Martine, meg og Katrine  - Meg med bunaden helt til høyre

 


meg og Martine ♥                                                   -                  Perfekt avslutning på dagen og grillingsHer om dagen ble det arrangert Hjalmar Awards på skolen. For de som ikke vet hva det er så er det et arrangement for oss på media&kommunikasjon hvor de deler ut priser. Kjempegøy! Pyntet oss med lange kjoler og høye sko.

 


Ina og meg ♥♥

 


Fiine Maria, Ina og Aurora

 


Emma - Katrine - Ina - Aurora - Isabella - Julie - Martine - Maria - meg - Ingrid
 

I går var været kjempefint. Måtte jo selvfølgelig ta en tur på Bakkestranda og grille. Tepper, tjukke jakker, skjerf og ullsokker. Kjempekos♥♥
♥ Aurora - Emma - meg - Emilie - Ina ♥

 

 

 
Fikk en suuper nyhet på skolen i dag. Nemlig fri i morgen! Eller, ikke helt fri, men hjemmeoppgaver. Heller det enn å være på skolen spør du meg. Dette ble virkelig en kort skoleuke, men gjør meg absolutt ingenting. Planlagt kjempekoselig frokost med jentene på morgenen også♥♥ 

Ellers har det vært en strålende påske for meg. Jeg har bare vært hjemme mens de aller fleste andre har vært på hytta og stått på ski. Startet påsken med en feiring av Silje med jentene fra ungdomsskolen, kjempekoselig å se alle igjen♥ Ellers har det vær cafe-turer eller morsomme jentekvelder som har stått for dagen.
 

- Kakao på Jonas B - Emilie, Ina og meg - Frokost med jentene (Poneh, jeg og Karoline) - Random bilde på gata -- Himmelen her om dagen, haha - Inaa - Poneh, Cecilie, Anette, jeg og Nora - Weronika og jeg -

 

På torsdagen dro pappa til New York, uten meg :((( Jeg har vært alene hjemme, egentlig ganske deilig også. Har bare slappet av og tatt det rolig. På lørdagen (i går) hadde media jentene og jeg surprise party for Julie som ble 17! Kjempegøy med drinker, punsj og gele. Ble mye latter og moro.

 

 

 


Katrine - Aurora - Ina - Emma - Maria


Fiiine bursdagsbarnet, Julie ♥♥

 

Hva har dere gjort i helga?
I går hadde vi tapas kveld hos Isabella, kjempekoselig. Deilig med focaccia, kyllingspyd, salat, saltpotet, bruchetta og punsj. 

 

 

 

 

 SAVNER SOMMEREN! Blar ofte nedover weheartit og ser nye sommer bilder hele tiden. Gleder meg såå til sommeren. Solbriller, kjoler, strandturer, badetøy og grilling. Heldigvis ikke lenge igjen, tiden går kjempefort. Husker også første skoledag som om det var i går. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg kjempemasse, og jeg regner ikke med at jeg er den eneste??

 

 


\\noen av bildene er fra weheartit

I går var jeg i bursdag til Isabella som endelig ble 16! Var utrolig gøy med great gatsby tema også. Glitter, perler, hodeplagg og stjerneskudd.


Isabella og meg♥


 
 MEDIA CREW - For en stund siden kom en mann i kantina og spurte oss om vi hadde lyst til å danse foran et publikum på en slags klatrekonkurranse. Vi syntes det hørtes gøy så vi svarte faktisk ja. I går gjorde vi det. Vi fikk dusker, hadde laget en dans og lo av det etterpå. Syntes det bare er morsomt å tenke på senere, haha  


♥ Ina - Martine - Aurora - meg - Isabella - Ingrid - Julie - Emma ♥

 

RAVE BURSDAG - Jeg har vært i bursdager også, dette var Poneh's feiring. Suuperkoselig og gøy med neon maling som lyser opp i mørket. Hadde det kjempemorsomt ♥
KATRINES FEIRING - åå, dette var kjempekoselig. Endelig var alle samlet igjen, kjempelenge siden jeg hadde sett jentene fra ungdomsskolen. 

Katrine og meg ♥

Ellers må jeg igjen, skylde på skolen for fraværet her på bloggen. Merker virkelig at skolen har startet for fullt. Og hvem sa at Media var en slapp linje? Selv om det har vært en del å gjøre, har vi gjort mye gøy, laget forside til magasiner, tatt masse bilder og redigert. Så, hold on, nå skal jeg virkelig starte for fullt igjen med bloggingen!

 

 


 

Har helt glemt å fortelle hvordan skolestarten har vært. Som ganske mange andre - nervøs første skoledag. Skjønte jo etterhvert at det ikke var noe å være nervøs for i det hele tatt. Ble fornøyd med klassen og linjen. Først i dag startet vi smått med å ta noen bilder og redigere. Gleder meg til å ta flere bilder og redigere mer. Er det noe mer å si? Så langt er jeg fornøyd :))


Ja, vi har fått skole pc, bøker og alt allerede. Pc'n er ikke akkurat mac som fler trodde vi skulle få, men den er faktisk ganske bra, haha.

Hvordan har din skolestart vært?
I dag har jeg bare ligget og slappet av med musikk som på alle andre søndager. Det har også regnet litt i dag - derfor var det litt lov å ta kakao selv om det fortsatt er sommer. Elsker disse dagene. Tenkte jeg kunne vise dere favoritt-søndags-sangene mine, haha♥
 

 

 

 

 

 

  

 


 

Hva synes dere?
Hei! I går endte jeg opp med å komme hjem sent etter en kveld med mye tårer og klemmer. Endelig er vi ferdig med ungdomsskolen. Herregud så deilig! Ble allikevel kjempe trist å si hade til alle vi har gått med i flere år, uff...


Ina Marie, meg og Emilie ♥


Martine, meg og Vendela ♥


10 D, kommer til å savne denne gjengen♥


Koselig grillings hos Noora♥

Vel, nå er det SOMMERFERIE og jeg kunne ikke gledet meg mer til denne sommeren. Denne sommeren har vi snakket om leenge. Har såå mye å se frem til. Lange grillkvelder, strender, masse is, Oslo turer, og allerede i morgen er det VG LISTAA! Gleder meg sinnsykt til Austin Mahone, Cody Simpson, Rita Ora, Seinabo Sey, Kiesza og Hedegaard ♥ 

Skal dere på vg lista? Har dere fått sommeferie?

Ahh, gleder meg sånn!! Ikke er det lenge til heller, neste ukeee. Vel, jeg har ikke sett frem til dette sååå lenge siden jeg fikk billettene forrige uke, men har hele tiden hatt lyst til å dra♥

 


Sommeren har jeg derimot ventet lenge på. Tenk dere, sol, varme, kjole, bading og mye mer igjen. Denne sommeren skal bli så bra♥

 

Som jeg gleder meg til videregående nå. Det har vært ganske nervepirrende å gå rundt å tro at man ikke kommer inn på skolen man ønsker å komme inn på. Nå der det bare sinnsykt deilig å tenke på at jeg er inne, jeg har en plass! Tror egentlig alt blir bedre der, ny start på alt.

Har du noe å se frem til? Hva?
Hei!

Nå som det begynner å bli varmt ute og alle vil begynne å gå med litt mindre klær, er det mange som vil ha litt farge både i ansiktet og på hele kroppen. Betakaroten er et helt ufarlig middel som gjør at du blir brunere på kort tid uten solarium. Pigmentene beskytter til og med huden. Betakaroten deles også ut gratis, slik at alle som vil, kan prøve.

Har du lyst på en GRATIS prøve av Betakaroten? Trykk på bildet under eller trykk HER for å bestille.


Har du prøvd Betakaroten før?
I dag føles det egentlig ut som en kjip søndag. Har sovet lenge i dag også, akkurat spist frokost og stått opp ordentlig, haha. Tenkte å kanskje få gjort noe ut av dagen også da, det er jo tross alt siste dagen i påsken før skole igjen. Denne påskeferien har gått utrolig fort! Gjort så mye hele tiden. 

I går hadde Ina Marie bursdag og Emilie og jeg ordnet til henne på kvelden. Vi satt ute på verandaen hele kvelden og jeg kom meg ikke hjem før sent. Det var kjempekoselig♥


See hvor fint og koselig det ble på kvelden♥
Hei! Nå har jeg nettop spist frokost, haha, litt sent kanskje? Litt senere i kveld skal jeg til Ina for å feire 16 års dagen hennes, blir koselig♥ Ellers er det Mandag i morgen, og heldigvis fri før skolestart igjen på Tirsdag. Føles nesten ikke som noe ferie når vi har hatt skolearbeid i hele påsken, ikke det at jeg har gjort så mye men, haha.
Som de fleste sikkert har merket så har jeg jo ikke blogget så mye i påsken, grunnen er vell egentlig at jeg ikke har hatt tid nok. Allerede på Torsdag dro jeg på hytta sammen med familien og kom ikke hjem før i går. Guud så godt det var å komme hjem igjen, neida, det var veldig koselig også da, men..

Hva har du gjort i påsken?
Hei!

Åh, har gledet meg til denne dagen leenge! I dag var dagen danseforestillingen var. Det gikk faktisk utrolig (overraskende) bra, men dumt at det gikk så altfor fort. I morgen er det skoleforestillinger og vi må faktisk møte opp klokka åtte om morgenen. Derfor ble ikke dette et så raskt innlegg, har noe å gjøre igjen før jeg legger meg.
Heihei,

idag har dagen gått som alle andre Torsdager. Skole - dans - hjem. Eneste forskjellen i dag var vell at vi fikk ball invitasjonen våres, blir så braa! Gleder meg virkelig til ballet. Alle andre skoler har alltid hatt ball hvert år imens vi har ett spesielt ball i 10'ende. Husker vi var misunnelige på de andre skolene da vi gikk i 8'ende da, haha...
I morgen skal vi (meg, pappa og Teodor)  faktisk en tur til Ikea. Skal endelig få meg et nytt skap. Hadde hele tiden tenkt til å ha en romvideo når jeg fikk det nye skapet, hvordan høres det ut? 
Og ja, jeg vet, super spennende innlegg, men har ikke annet å blogge om akkurat nå, hehe

Bildene over har jeg tatt selv, synes selv sånne er kjempekule. Hva synes dere?
Hei!

Våknet opp sent i dag, såå deilig etter en lang, men hyggelig kveld med familien i går. Selvom vi ikke var så mange ble det allikevel kjempekoselig. God mat, fine pakker og deilig dessert var det også♥ 
Da jeg våknet lå alle gavene rundt om i hele den andre senga mi. Ble så fornøys med dem alle! 

I dag var jeg på Justin Bieber's Believe Movie på kino og en ting kan jeg si, den er dødsbra! Satt der med tårer i øynene. Husker jeg dro på premieren til Never say Never, så lenge siden...  Hvis du synes Never say Never er bra, kan du glede deg til Believe movie, den er bare enda bedre.

Har du sett believe?
Hei!

Først må jeg bare si unskyld for dårlig blogging i det siste. Har ikke akkurat vært så mye spennende for tiden. Har noen ideer for hva jeg kan blogge om fremover nå så..
På fredag var det siste skoledag, åå, føles så deilig med ferie! Slappet av heele dagen, orket ikke tenke på noe annet enn at vi faktisk hadde fått ferie. Tenk at om bare 3 dager er det Julaften også. Synes tiden går altfor fort...
I dag var jeg bare en tur på Herkules for å kjøpe et par julegaver, har aldri vært så sent ute med dem som i år ( :S ) Skal prøve å bli ferdig i morgen da, eller, jeg bli ferdig i morgen, heh 


I kveld har jeg fått koselig besøk av Helene. Hun kom på døra med godteri og film, kjempekoos♥ 

Er det noe du har lyst at jeg skal blogge om?


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits