Da var jeg endelig hjemme igjen etter en fire-dagers tur i Italia, Roma. Har alltid hørt at det er så mye fint å se på i Roma, og det var det absolutt! Men likevel holdt det godt med fire dager. Føler jeg fikk sett og gjort det meste på tiden jeg var der når det kommer til både museum, shopping og attraksjoner. 

Da vi hadde satt oss inn på flyet fikk vi beskjed om at flyplassen i Roma hadde vært stengt i noen timer på grunn av ekstremt mye regn. Noe som ikke var så veldig gøy å høre når du skal tilbringe de neste dagene der, meeen, det ordnet seg og vi fikk faktisk sol og 25 grader på tirsdagen. Vi ankom hotellet ganske sent på søndagen så den første natten var det ikke spesielt mye annet å gjøre enn å sjekke inn og komme seg til rette på rommet. Vi sov på Hotel Siviglia som lå ca 20-30 minutter med å gå fra byen - noe som egentlig ikke gjorde noe i og med at det var noe å se på eller gjøre hele veien til selve byen. 

 

 

 

♥ Video kommer senereFørst har jeg endelig tatt meg tid til å sitte ned og blogge, selv om jeg var hjemme på torsdag forrige uke. Magaluf var sykt. Tror dette må være den beste uken jeg har hatt. Jeg har filmet en del så jeg har selvfølgelig tenkt til å lage en video og vise dere.
For dere som planlegger venninne tur til varmere strøk, vil jeg absolutt anbefale å dra til Magaluf! Vi var 12 jenter som dro en uke og alle er enige i at dette har vært helt sykt gøy.

 Flyreisen tok ca 3 timer bort, og det tok heller ikke lang tid fra flyplassen til vi var ved hotellet. Hotellet het TRH Hotel Magaluf og lå like ved bargaten som tok ca 3 minutter å gå til før vi var midt i selve gaten. Hotell var vel egentlig ikke det vi tenkte så mye på da vi skulle bestille reise i og med at det ikke var her vi hadde tenkt til å bruke tiden, noe vi heller ikke gjorde. 
Og siden vi dro til Magaluf så er det vell ikke sjokkerende å si at dagene gikk ut på at vi lå hele dagen på stranda, før vi dro ut på kveldene?? Haha, ja, så og si...

  

Det tok også omtrent like lang tid å gå til bargaten som det gjorde før vi var på stranda - Magaluf Beach. Det er denne stranda du finner de fleste ungdommene på. Her var det muligheter for å kjøre i banan eller sofa på vannet, få massasje eller kjøre båt. Vi betalte også en liten sum hver for en 2-timers båttur med høy musikk og drikke. Dette er absolutt noe å anbefale!! 

 

Åå, som jeg savner turen av å se på bildene. Vil absolutt dra tilbake dit igjen. Flere som skal på feire i sommer?

> Trykk her <
- Nyttårsaften - bursdagsfeiringer - klassetur - Farris Bad - lange skoledager - mopedsesong - ny jobb :D  - Oslo - møte med Shawn Mendes!!! - roadtrips - afterski - minnerike kvelder -

 
Nå er jeg hjemme igjen og skolen starter allerede i morgen(?!?!) Tiden har gått så fort. Denne sommeren har vært utrolig bra. Har gjort så mye hele tiden. Allikevel blir det deilig å starte på skolen igjen også, komme seg inn i rutiner og få litt mer ut av dagen.
Uansett, jeg er hjemme igjen fra Florida. Uka var så bra. Varmt hele tiden, palmer overalt og til og med litt shopping. 

Vi kom til hotellet sent på torsdagen så alle la seg med en gang. Vi lå på World Quest resort i nærheten av Universal studios. Hotellet var veldig fint og hadde basseng, noe som var veldig deilig. 

Den første dagen var ikke været helt på topp. Selv om det regnet inni mellom, var temperaturen fortsatt på rundt 30 grader. Vi slappet først av ved bassenget før vi leide oss bil og kjørte til Daytona speedway. Jeg var bare med gutter på turen til Florida så jeg måtte også bli med på litt "gutte-ting". Senere dro vi til Daytona Beach. Dette må være den fineste stranda jeg noen gang har besøkt.  

Dag to gikk turen til Orlandos mest kjente outlet. Orlando Premium Outlet er gågater innenfor et område med outlets av alle butikker overalt. Her finner du for det meste Levis, Micheal Kors, VS, og andre kjente merker, men også noen andre litt billigere butikker.
Etter outletet var planen egentlig å besøke et museum, men dette var stengt da vi kom, såå derfor dro vi bare tilbake til hotellet. 

Den tredje dagen fikk vi virkelig kjenne på varmen. Planen for dagen var stranda, og igjen så dro vi til Daytona Beach. Og dumme som vi var så brukte vi ikke solkrem og nå har jeg mistet alt av brunfargen jeg fikk :((((  
Uansett, vil jeg absolutt anbefale å besøke denne stranda om noen har tenkt seg til Orlando. 

 

 

Både fjerde og femte dagen besøkte vi Universal Studios. Parken er såpass stor at man trenger minst 2 dager for å komme seg gjennom hele. Ble veldig overrasket av hvordan det var der. Karuseller, berg og dal baner, filmer og show. Anbefaler alle å besøke Universal Studios en gang. Dette var mandag og tirsdag så det var mye mindre folk i parken på disse dagene. Allikevel endte vi opp med å stå 2 timer i kø for en av karusellene. 
Onsdagen brukte vi i en vannpark. Wet'n wild er Olandos største vannpark. Denne dagen sov vi ganske lenge om morgenen og derfor fikk vi ikke gjort så mye annet enn å ta 2-3 sklier pga kø og lite tid, dessverre. Jeg fikk heller ikke tatt noen bilder denne dagen fordi jeg (selvfølgelig) glemte å lade kamera om natta :((

 

 På torsdag var det siste dagen og flyet gikk klokka 11 om kvelden, vi hadde hele dagen på oss såå da dro vi til Florida Mall. Og om du er i Orlando for å shoppe så anbefaler jeg deg å ta en tur innom her. Her shoppet jeg en del. Det er ikke veldig mye billigere i USA enn her i Norge, men det er noen enkelte ting som faktisk er billigere.
Senere ble vi hentet og kjørt til flyplassen hvor 9,5 timer med fly sto fremfor oss. Heldigvis gikk det greit med film og musikk.Alt i alt så hadde jeg en veldig bra tur. Savner Florida og varmen allerede :(( Tenkte kanskje også en video senere?

sommerrrr
Da var jeg endelig hjemme igjen! London var kjempebra. Hadde det superkoselig med mamma på tur. Selv om ikke været var like fint som hjemme i Norge, hadde vi det bra. Nå er jeg veldig sliten etter mye gåing frem og tilbake heele helga så det passer veldig bra med skolefri i morgen ♥♥♥

 

 

Da vi kom til hotellet på fredag ble vi veldig overrasket ettersom alle hoteller ikke alltid ligner på bildene. Altså, positivt overrasket. Og selv om ikke hotellet lå rett ved selve byen, var det allikevel sentralt. Vi lå på Garden view Hotel i Earls Court og bussen tok 5-10 min før vi var i Oxford Street. 
Såå, den første kvelden gikk til å kikke litt rundt i nærområdet ettersom vi kom ganske sent frem.

 

Den andre dagen brukte vi til shopping. Opp og ned Oxford street i flere timer før vi ble slitne og dro til hotellet. 

 


Hva er vel en tur uten Starbucks og sjokolade frappè??


Hvor godt ser ikke dette ut?Den siste dagen var det Madame Tussauds som sto for planen. Guud for en lang kø! Vi sto tilsammen 3 timer i kø. Men gøy var det når vi endelig kom oss inn. 

 

Meg og Robert Pattison 


♥♥♥

 
Nå har jeg akkurat satt meg ned under teppet med jordbær og sjokolade. Denne helga har vært kjempebra. Alle jentene dro på hytta til Isabella på Jomfruland. Utrolig koselig tur. Egentlig veldig deilig å komme seg litt unna og bare slappe av. Is, god mat, dessert, båtturer, sol, musikk, latter og til og med noen som badet. 

 

Mesterkokkene


Minipizza♥♥♥Emma - Aurora - Isabella - Martine - Katrine - Ina - Julie


mcclub♥♥
Isabella og Julie klare for Kragerø


Martine - Aurora - Julie - meg

Alt i alt har turen vært helt super, gleder meg til mange flere ♥♥


 

- Feiring av Julie - Frokost - Jordbær og vanilje kesam - Smoothie - 


Hei! I dag har jeg, Ina og Maria jobbet i fotostudioet på skolen fra åtte til tolv. Gud så deilig det var å komme hjem og spise, dødssliten. Bildene ble kjempekule. Forskjellige tema med forskjellige klær. 

  

 

 

 

 

Kjempekule bilder av Ina og Maria!!


Hva synes dere?

 

 

\\ tapas kveld med media girls \\ breakyy \\ søndagstur i snipetorp gata \\ media gym :PP \\ jordbær, sjokolade oog smoothie, blir det bedre? \\ meg, aurora og inaa \\ jeg, lillebror og lillebror ♥ \\ skien by \\ solbrillene på \\

 

 
>min profil her<♥♥♥
JUNI


Kos på stranda, åå, varme dager ♥


eksamen, og trøstemat


antrekksbilder ble også tatt


avslutningstur med klassen ♥♥ telt var virkelig ikke min greie


TUSENFRYD med klassen


virkelig en av de tristeste kveldene - vitnemålsutdelingen♥♥

VG listaaa


ååh, farris bad. Suuper herlig

 

JULI


flere antrekksbilder...

♥STOCKHOLM♥

 

Savner Stockholm kjempemasse

 
pizza kos med girlsaa♥


sene sommerkvelder, åå

 

AUGUST


osloo


antrekksbilder igjen jaa

 

SEPTEMBER


Fikk endelig opp skapet mitt <33


og enda flere antrekksbilder


Nok en tur til oslo. Denne gangen med media jentene ♥♥

 

OKTOBER

Dette var den mest rolige måneden i 2014 for meg..
 

 

NOVEMBER


Isabellas feiring!! Great Gatsby tema♥♥


Oslo tur med jentenee♥

DESEMBER


Farget håret mitt ombre... noe som ikke ble såå stor forskjell, men...


Jonas B med media crew♥ 


Julaften♥♥


Og til slutt, den siste dagen i året, nyttårsaften!! 

Håper alle har hatt et fantastisk år og at alle koste seg masse i går kveld, det gjorde jeg. Det var vært både oppturer og nedturer i 2014, men sånn er det. Ser frem til et supert år til nå! Godt nyttåår!
JANUAR

 


mange kosekvelder...


....hytteturer


og gossip girl kvelder♥

 

FEBRUAR


ble også mye serie - kos denne måneden også..


karneval for å samle inn penger til Berlin...


...kooselige besøk


...valentines date med jentene ♥


surprise party for Helene som endelig ble 16!!

 
hytteturer i vinterferien♥


Ballet! Åå som jeg savner denne kvelden♥

 

MARS


bursdagsfeiring for Tone som ble 16!!


Nok et surpriseparty. Denne kvelden for Emilie!!

 

APRIL

Berlin 2014
Berlin turen, åå. Kommer aldri til å glemme denne turen.


Overrasket Ina med en koselig jentekveld ute på verandaen♥♥

 

MAI


oslooo med jentene ♥ 


suuper 17. Mai feiring


savner såå de sene jentekveldene vi hadde ♥♥
Se min profil >her<

 Denne fikk jeg i gave fra Emilie i sommer. Hadde aldri luktet den før og den var kjempegod! ♥


Vitnemålet ♥ Tusenfryd ♥ Stranda ♥ VG-lista ♥ Stockholm ♥ Tur til munken ♥ Grillkveld ♥ Oslo ♥

♥fineste jentene♥
dødsgod sandwich på friday's ♥♥ 

Kjempekoselig tur jenter ♥
♥ Jordbær og sjokolade ♥ musikk og solbriller ♥ shave is ♥ Gröna Lund, Stockholm ♥ Ben & Jerry's ♥ enda mer av Stockoholm ♥ solbriller og is ♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Siste dagen her i Stockholm :((  Vil ikke hjem, elsker denne byen. Har både shoppet, gått i forskjellige parker, vært på tivoli og spist på de koseligste restaurantene her. I dag var været meldt utrolig dårlig, meeen, det endte opp med sol. Derfor tok vi turen til byen, again - for å ♥shoppe♥ litt mer. Var blant annet innom TopShop i dag, såå mye fint.Ben and jerry's ♥ Gamla stan ♥ Centralen

 
Dag 2 her i Stockholm og kjempefint vær! Elsker denne byen. I dag har vi vært i Grönna Lund på tivoli. Moroo. Etter det, dro vi til byen for  å kikke. I morgen er dagen vi skal shoppe og jeg gleder meg allerede.

 
 ♥ ♥
Hva er det å si om sommerferien så langt? Uff, sommeren i Norge er vell ikke spesielt mye å skryte av, i vertfall ikke frem til nå. Kom littegrann sol tidligere i dag så jeg (endelig) fikk sole meg litt, meeen noen minutter etterpå, tordnet det. How typical? Misunner virkelig alle de som er på ferie nå eller skal senere i ferien. Vel, får vell bare håpe på bedre vær. 

Austin Mahone

Cody Simpson

Gabrielle


Hedegaard

Kim Cesarion


Var hjemme i 03.00-tiden i går. Dødssliten etter en sinnsykt lang dag, ikke minst lang togtur. Men det var også kjempemoro! Vi koste oss masse alle sammen. Bra plasser fikk vi også, i slutten sto vi helt fremst. Alt i alt var det en kjempebra tur. Favorittene ble Jason Mraz, Cody og Austin, alle var flinke live.Tenkte faktisk også på en video siden jeg filmet så mye :) 


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits