Jeg er en av de som alltid har slitt med oljete hud. Etter bare en time på skolen ser man oljen på huden. Etter jeg sluttet med foundation og startet meddenne kremen fra  Shiseido Pureness,har huden min blitt utrolig mye bedre. Ingen oljete hud lenger! Denne kremen fra Shiseido  er en dagkrem som påføres om morgenen før sminken, og om kvelden før du legger deg. 

 

 

Om det så er en dag jeg vil bruke foundation har jeg en liten backup. Blotting paper fra Shiseido er absolutt en anbefaling det også! Blotting paper er et ark hvor den ene siden består av et tynt lag med pudder. Når du legger dette papiret over partiene med olje, vil papiret ta med seg oljen og legge fra seg pudderet. Smart, eller hva?

 

 Begge produktene kjøpte jeg på Vita Exclusive, men jeg er sikker på at man får kjøpt dem på andre hudpleiebutikker også.
Kom over en liste på Spotify her om dagen hvor det bare var remixer. Var ganske lei av alle de gamle sangene og trengte noen nye nå. Fant disse som var de beste,- liker alle sammen veldig godt, men den nederste av Lykke Li er favoritten. Hører på den heele tiden, haha. 
Anti-blemish solutions, spot treatment gel, Clinique

For noen uker siden var jeg i Berlin, der kjøpte jeg for det meste sminke, men jeg kjøpte også denne anti-blemish solutions, spot treatment gel fra Clinique. Først og fremst må jeg bare si WOW, den er så sinnsykt bra. Jeg har aldri slitt med kviser, men det hender at jeg  får kviser eller uren hud av og til og da var dette helt klart et bra produkt. 

Det er en slags "kvise krem" som passer til alle hudtyper. Man legger den på urenheter eller kviser også forsvinner urenhetene raskt. På meg forsvant det over natten, utrolig. Jeg kjøper aldri et produkt flere ganger, men dette er et jeg kommer til å kjøpe igjen. Denne kjøpte jeg på TaxFree'en på båten, men de selger den helt sikkert i andre sminkebutikker også. Jeg kan ikke huske helt nøyaktig hva den kostet, men jeg tror det var rundt 200-300 kr og ja, jeg vet "så mye??" men, en bedre spot-treatment finner du ikke.
Du trenger:

♥ frosne bringebær
♥ frosne skogsbær
♥ eldorado eplenektar juice
♥ evt sukker 

 

Det første du gjør er å blande bringebær og skogsbærene. Deretter tilsetter du juicen. Jeg fylte opp 1\4 del av skålen til blenderen. Denne smoothien blir litt sur så hvis du ikke liker de så sure kan du ta i litt sukker. Så er den ferdig! mm, jeg synes den var kjempegod!

Hva synes du?
Hei! Jeg har i det siste blitt helt avhengig av å ha noe å se på. Spesielt serier. Derfor tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om tre av favoritt-seriene mine. 

Hvem liker ikke 90210? Elsker serien. Denne er veldig lik Gossip Girl og det skjer mye av det samme. Beverly Hills, sommer og sol, en jente serie.


"Forget about Beverly Hills 90210, this is New York 10021." Alle har sett Gossip Girl, men det er allikevel noen som ikke har sett det. Om du ikke har sett Gossip Girl er det på tide.. Serien er som sagt litt av det samme som 90210, men i New York. 


Hidden Palms er en serie jeg akkurat begynte å se. Hadde aldri hørt om den før og kom over den en dag på Netflix. Selv synes jeg denne er utrolig spennende.  
Hei!

Er det noe jeg elsker så er det cover sanger. Har så mange sanger og vise og tenkte å dele noen av dem her :)


 

 

 

 


 


 
Hei dere!

Tenkte jeg kunne ha flere innegg som dette fremover. Dette er da Januar favoritter, så klart. Er vell egentlig ikke så mye mer å si. Innlegget går jo ut på favorittene mine i Januar, så langt.. Uansett, håper dere liker det :)

♥ Denne favoritten er egentlig en pakke fra bareMinerals. Hadde ønsket meg denne og fikk den til jul. Nå har jeg blitt helt forelsket i den! Bruker så og si alle produktene hver dag nå også, er kjempefornøyd. Pakken består av en Mineral viel, to foundations, en all-over face color (?), tre børster og  en primer. Jeg synes at produktene gir en mye mer naturlig 'look' enn det mange andre produkter gjør. Vil i hvertfal anbefale pakken.

 

♥ Nå som det er vinter er det veldig lett å få tørr hud og om er det noe jeg hater er det tørre hender. Nå er ikke jeg en av de som får så tørre hender, men det hender av og til. Denne håndkremen er perfekt! Denne er fra Vichy og man får kjøpt den på blandt annet apoteket. Kremen tørker også kjempefort inn i huden. Det værste jeg vet er kremer som A L D R I  tørker. 

 

♥ Når det kommer til ansiktet har jeg en annen krem fra The body Shop og anbefale. Er både grusomt og slitsomt å ha tørr hud i ansiktet også, det syntes i hvertall jeg. Den er veldig god å bruke for å hindre kviser eller uren hud, men også perfekt til å ta på før du sminker deg. 

Hva syntes du?
Hei

I dag har jeg bare sittet hjemme, heele dagen. Bestemte meg til slutt for å prøve meg på en opskrift til Cakepops, har alltid hatt lyst til å lage sånne. Men så hadde vi ikke sånne pinner til å ha kulene på, så jeg gjorde dem litt større uten pinner. 

Det du trenger er:

- en sjokoladekake 
- sjokoladekrem
- smeltet sjokolade 
- (om du vil, pynt)

♥ Det første du gjør er å lage sjokoladekaken. Du kan også halvere kaken, ellers kommer det til å bli en del kake igjen.

Sjokoladekrem:

- 75 g romtemperert smør
- 3 ss kakao
- 200 g melis
- 150 g philadelphia kremost naturell1) Pisk smør, kremost og melis sammen.
2) Ha i kakaopulveret.
3) Pisk alt sammen til en luftig krem. 

♥ Det andre du gjør er å smuldre sjokoladekaken og deretter blande kremen i kaken som er smuldret. Bland dette sammen til en tykk deig som er tykk nok til å rulle kuler av.
♥ Så ruller du sammen små eller store kuler og legger dem sammen i en form. Det er nå du egentlig skal sette inn pinner i dem, men jeg bare satte sem i fryseren etterpå. Sett dem i fryseren i 30 minutter.

 

♥ Til slutt kan du enten smelte kokesjokolade eller hvit sjokolade, bare det er sjokolade. Du kan dyppe dem eller bare legge litt sjokolade på toppen av dem om du vil. Jeg tok litt sjokolade på toppen av hver. Vent til sjokoladen stivner før servering. Du kan også ha pynt på dem om du vil det.Har du laget sånne før?
Hei!

Det var kjempemange fine bloggere som hadde meldt seg på linkerunden jeg hadde, men desverre ble det bare to stykker denne gangen. Kanskje jeg skal begynne å ha linkerunde litt oftere enn bare noen få ganger i året? Jeg synes et i hvertfall er morsomt å få mange som melder seg på :)

Vinnerene er...


♥ Silje Marie - http://siljemg.blogg.no/ ♥


♥ Benedikte - http://etsirkus.blogg.no/ ♥

Gratulerer!
Hei ♥

Er så kjedelig sanger nå for tiden. Synes liksom ikke det har kommet noe nytt, så jeg ble sittende på youtube og kom over verdens fineste sang. Selvfølgelig er det en cover, og jeg elsker den! Den går på repat og repat hele tiden, ehhe. Anbefales å høre...

 
Heii

Nå er det ikke lenge før desember og jul. Kanskje greit å ha noen tips om julegaver også? Har noen tips til mor, søster eller venninne her


1. Neglelakk - Denne får du kjøpt her  2. Hårbørste og\eller rettetang - Et sett fra GHD fås kjøpt her  3. Parfyme - Denne parfymen heter Viva La Juicy, lukter kjempegodt! Denne skal du få kjøpt på et parfymeri.

4. Deilige tøffler - Disse varme og deilige tøfflene kan du kjøpe på Cubus  5. Hvem er ikke glad i magasiner? 6. Lulu's sminkemappe - Har denne selv og synes den er kjempefin! Fås kjøpt her
7. Sunspa selvbruning - Skal vise et naturlig resultat, fin gave er det også! Fås kjøpt her  8. Parfyme - enda en parfyme som lukter kjempegodt! Denne skal du også få kjøpt på et parfymeri.

Hva synes du? Du trenger:
♥ 5 dl frokost juice
♥ en pakke  med Eldorado fantasy smoothie
♥ 150 g vanilje yoghurt 
Hei dere!

Tenkte å ha et anbefalings innlegg om hudserien Proactiv som jeg har prøvd ut. Proaktiv er en hudserie som består av 3 enkle og raske trinn. Disse skal tas 2 ganger om dagen. Jeg pleier og ta morgenen og kveld. 1) Rengjør 2)Frisk opp  og 3)Reparer  - er trinnene du skal igjennom. 


1) Denne skal du først fukte huden med vann og massere inn i huden i ca 1-2 minutter. Deretter skal dette skyldes av og klappes tørt med et håndkle. 2) Denne skal brukes rette etter trinn 1. Du kan bruke en bomullsdott og stryke forsiktig over huden. La den deretter tørke og IKKE skyll av.


3) Bruk denne rett etter trinn 2. Du skal bare massere en liten mengde inn i huden og la tørke.

Selv har jeg brukt Proactiv i 8 uker og merker stor forskjell allerede. Blandt annet Justin Bieber og flere bruker denne serien og reklamerer for Proactiv. Fikk kjøpt den på Vita ellers så kan du bestille HER!

Har du prøvd Proactiv før?
Hei dere!

I går spilte jeg endelig inn en video osm jeg har lovet en stund. Ble innkjøpsvideo denne gangen også, men lover at det kommer en til video i løpet av sommeren :) 
Uansett, her er videoen og jeg håper dere liker den!
 
HUSK Å SETT PÅ 1080p VED TANNHJULET FOR MYE BEDRE KVALITET 
Heihei!

For en stund siden kjøpte jeg meg et foundation-pudder som jeg til slutt fant ut at jeg måtte anbefale til dere.
Dette foundaition pudderet fra SENSAI er et produkt jeg bruker hver dag. Jeg bruker det i farge TF 102 | Soft Ivary og det beste med dette, er at det sitter hele dagen helt til du tar det av. Det legger seg også veldig fint oppå huden som en silkemyk overflate. Med på kjøpet følger det med en svamp, men jeg foretrekker å bruke en myk kost. Dette varierer for hva du liker best.

Selv kjøpte jeg dette på Kicks til en god pris og er kjempefornøyd med det!

Bruker du noe fra SENSAI serien?


idamariee.blogg.no
- Ida Marie Tveitan, 19 år -

For kontakt
idamarieeblogg@hotmail.no

- Instagram -


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Berlin 2014 · Bildedryss · Blogg · Diverse · DIY · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Skjønnhet · Tips · Videoer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits